Fashion

De mooiste fashion-video's van 2017

De soul van Gucci, de romantiek van Dior en de gelijkheid van Nike. Dit zijn de fashionvideo's die je moet zien.
Reading time 2 minutes

The Postman Dreams 2 - PRADA

Een paar jaar geleden presenteerde Prada The Postman Dreams, dit seizoen is het tweede deel uitgekomen, met acteurs Elijah Wood en Emma Roberts.

PRADA

Circles - LEVI'S

Deze campagnevideo van Levi's draait om connecten met de wereld om je heen door middel van muziek en dans.
 

 

LEVI'S

Original is never finished - ADIDAS

Begin dit jaar kwam de 'original never finished' commercial van Adidas uit, met o.a. Snoop Doog, Devonte Hynes en NBA legende Kareem Abdul-Jabbar. Met het nummer My Way van Frank Sinatra als soundtrack was de campagne rond en sleepte het de entertainment en muziek prijs op het Cannes Film Festival in de wacht. Dit najaar verscheen de nieuwe video met onder andere Kendall Jenner, James Harden en Young Thug.

 

ADIDAS

The Great Outdoors - DIOR

Romantische film van Dior met western vibe.

 

DIOR

Scene Soul - GUCCI

Soulfulle film geïnspireerd op het werk van kunstenaar Malick Sidibé, die de jeugdcultuur van de jaren '60 en '70 in Afrika vastlegde. 

 

 

GUCCI

Be True - NIKE

Leiomy Maldonado brengt een eerbetoon aan de LGBTQ gemeenschap. In deze campagne wil Nike laten zien dat je mag zijn wie je wil.

NIKE

American Classics - CALVIN KLEIN


Een fraaie video van kunstenaar en regisseur Julian Klincewicz met in de hoofdrol de eerste collectie van Raf Simons voor Calvin Klein. 

CalvinKlein

The Secret Life of Flowers - Erdem X H & M

Als Baz Luhrmann iets kan dan is het wel spectaculaire films maken. Zo ook de campagnevideo voor de samenwerking van Erdem en H&M. Een film vol passie, drama, romantiek en bloemen (want die zijn niet te missen in de collectie). 
 

ERDEM X H & M

Tags

fashion
video
dior
gucci
film
prada
nike
levi's

Lees ook

Aanbevolen voor jou