Fashion

Christian Louboutin ontwerpt Star Wars-muiltjes

Stiekem houden we van Star Wars en is de nieuwe stijlvolle Jedi worden, ons #lifegoal.
Reading time 2 minutes

Om de aanstaande première voor The Last Jedi te verwelkomen heeft de Walt Disney Company opnieuw samen met Christian Louboutin een Star Wars-geïnspireerde schoenencollectie gecreëerd.

Channel that inner geek, but keep it stylish!

De schoenen zijn geïnspireerd op de vier heldinnen van de film, waaronder lichtzwaard-held Rey, monteur Rose, verzetsleider Amilyn Holdo en de gemene Captain Phasma. Elke schoen is vernoemd naar een personage uit de film en heeft daar ook een kenmerk van - een op maat gemaakt, glimmend juweel van het ruimteschip 'TIE Fighter' bijvoorbeeld.

/

Het is een 5-delige collectie, maar zoals je gemerkt hebt worden er maar vier genoemd. Dit komt doordat het laatste definitieve ontwerp, pièce de résistance, van de collectie een verrassing is en pas zal worden onthuld tijdens de première van The Last Jedi in Los Angeles.

Over de schoen is nog niet veel bekend, maar Vanity Fair heeft een schets van de schoen onthuld, die je hieronder kunt zien.

De collectie zal alleen niet te koop zijn in de winkel! De actrices zullen de schoenen dragen en daarna worden deze geveild waarbij de opbrengst naar Starlight Children's Foundationb zal gaan, namens Star Wars: Force For Change.

Tags

schoenen
hakken
christian-louboutin
goed-doel
star-wars

Lees ook

Aanbevolen voor jou