Fashion Week

MBFWA komt eraan... Win je kaarten hier!

Glitterjurken, bewonderswaardige schoenen, clashy lipsticks, perfecte eyeliners, gedurfde kapsels, we gaan het allemaal zien: Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam komt eraan. En jij kunt erbij zijn! 
Reading time 1 minutes

Het fashionweekseizoen is geopend en van 13 - 16 juli is het aan Amsterdam om zich van haar best kant te laten zien. We maken ons op voor de nieuwe creaties van onder anderen Bas Kosters, Tony Cohen, Trinhbecx, Dennis Diem en MAISON the FAUX en de upcoming trends voor haar en make-up.

Daarnaast zullen ook de make-up experts van MAC Cosmetics aan de slag gaan om er voor te zorgen dat de modellen piekfijn over de catwalk paraderen. Wat gaan we dit jaar zien? Verfijnde looks, explosies van kleur, subtiele glansjes, of over the top maquillage?

We zijn benieuwd en zorg dat je ons Instagram-account in de gaten houdt voor alle Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam-updates. Maar jij kunt ook +1 aanwezig zijn, want we mogen 2 kaartjes weggeven voor de van ASUS presents MAISON the FAUX op zondag 16 juli om 21.00 uur!

 

Vul onderstaand formulier in om kans te maken op kaarten! 

 

Deze actie is gesloten!

 

Tags

amsterdam
mbfwa
mac
winnen
fashionweek
mac-cosmetics

Lees ook

Aanbevolen voor jou