Fashion Week

Een ode aan modegenie Karl Lagerfeld in het Grand Palais

Welgeteld 2500 gasten waren uitgenodigd bij een bijzondere en mysterieuze 'tribute' aan Karl Lagerfeld in het Grand Palais in Parijs. De modehuizen Chanel, Fendi en Karl Lagerfeld bundelden hiervoor hun krachten.
Reading time 49 seconds

Het enorme Grand Palais transformeerde voor één avond in een exclusieve pop-up-kunstgallerij waarbij Karl Lagerfeld in de spotlight stond. Geen vreemde keuze, aangezien deze prachtlocatie vaker het podium was voor verschillende bekende Chanel-shows. Het was een prachtig eerbetoon waarbij 2500 genodigden door Chanel, Fendi en Karl Lagerfeld samenkwamen. De wanden waren bekleed met enorme portretten en videoinstallaties van Karl, en op het indrukwekkende podium traden verschillende muzikanten op, waaronder Chanel-muze Pharrell Williams. Uiteraard waren ook nodige VIPS present, zoals Karls goede vriendinnen Tilda Swinton, Cara Delevinge en Fanny Ardant. 

Uit respect voor de modelegende die op 19 februari overleed werd in dit prachtige paleis de hashtag #KarlForever gelanceerd, die al snel viral ging. 

Meer beelden van het eerbetoon zie je hieronder: 

/

Tags

karl-lagerfeld
parijs
fashionweek
fashionshow
parisfashionweek

Lees ook

Aanbevolen voor jou