Fashion Week

Diesel Black Gold S/S'18

In Milaan is de men's fashion week losgebarsten en zijn we reeds getrakteerd op uiteenlopende looks en nieuwe trends. En hoewel het women's fashion week-seizoen nog moet beginnen zien we een aantal modehuizen die een gecombineerde show neerzetten. Zo ook Diesel Black Gold.
Reading time 1 minutes
/

Creative director Andreas Melbostad: "Mannen en vrouwen samenbrengen op de catwalk is een natuurlijke ontwikkeling en het zorgt ervoor dat Diesel Black Gold sterker staat als merk en meer zichtbaarheid krijgt."

De Diesel Black Gold Spring/Summer 2018 heren- en damescollecties voelen stoer, urban, hebben sportieve details en roepen het gevoel op: ik wil hierbij horen. Hieruit ontstaat een techno-grunge look die bestaat uit verschillende elementen, noem het laagjes.

/

Voor de dames zijn het onderjurken (met knoopjes) tot de grond, over een broek, shorts of jurk en daaronder een long sleeve. Ook qua prints werd gelaagd te werk gegaan en zien we dat een ruitje met een streepje, met een bloemetje geen probleem is.

/

Je draagt het immers ook naar de sportschool en de Diesel Black Gold-variant ziet er gewoonweg gelikt uit. Heren, de shorts gaan over een legging. Nylon, leer, katoen, denim, alle materialen worden 'gelayered' voor een geraffineerde en sterke look. Nu op de verlanglijst: de oversized windbreaker van nylon.

Voor zowel de heren- als de damescollecties geldt een overkoepeling van urban en sportieve vibes. We zagen de 'active wear'-trend groeien, maar creative director Andreas Melbostad ziet dit nog een stap verder gaan: "Wanneer men gewend raakt aan het comfort van sportswear, zullen zij ook meer tot deze leefstijl worden getrokken. Een leefstijl waarin ontspanning, sport en werk samenkomen en waardoor we een nieuwe look zullen gaan zien in het straatbeeld."

Tags

diesel-black-gold
diesel
ss18

Lees ook

Aanbevolen voor jou