Fashion Week

Backstage bij de Giorgio Armani-show in Milaan

Naast prachtige kledingstukken brengt Armani ook ieder seizoen nieuwe geuren, skincare en make-up producten op de markt: Giorgio Armani Beauty. De beauty look voor Fall/Winter 18-19? We doken backstage bij de Giorgio Armani F/W 18-19 fashion show in Milaan om erachter te komen.
Reading time 1 minutes

Onder de creatieve leiding van Giorgio Armani international make-up artist Linda Cantello is het team druk in de weer met beauty look voor de F/W 18-19-show van Giorgio Armani: simpel maar sophisticated. De nadruk op een egale teint en ogen die weten te intrigeren. Geen harde lijnen maar een harmonieus samenspel van zachte tonen. 

The only rule is beauty!

De beauty look wordt ter plekke gecreëerd en de kleuren worden ook dan pas gemengd. Dit laatste wordt gedaan in het Armani Runway Lab: een stellage gevuld met allerlei pigmenten en bases die Linda Cantello gebruikt om de perfecte kleuren samen te stellen.

Later dit jaar (augustus 2018) zijn deze kleuren in de winkel verkrijgbaar als de gelimiteerde Armani Runway Make-Up Collection F/W18 en kan ook jij deze look van catwalk rocken. De nieuwe kleuren/producten zijn: Cold Bronze oogschaduw, Stellar Rose oogschaduw/eye lighter en Dusty Pink lip shine.

Benieuwd naar de nieuwe Armani Beauty-look? Bekijk hieronder het backstage report!

Neem een kijkje backstage:

Foto's & tekst: Sophie Rijkmans

Tags

backstage
milaan
milaan-fashion-week
giorgio-armani

Lees ook

Aanbevolen voor jou