Beauty

Zó ruikt de vrouw die we allemaal willen zijn...

Hij staat fraai op de make-up-tafel en ruikt al net zo begeerlijk. Dit is de nieuwste Boucheron fragrance 'Quatre En Rouge.'
Reading time 1 minutes

In 1858 werd het Franse luxehuis Boucheron opgericht door Frederic Boucheron. In eerste instantie lag de focus op luxueuze juwelen en de meest schitterende diamanten. Inmiddels is Boucheron een internationaal begrip geworden en kun je geen hoofdstad meer bezoeken zonder het erfgoed van de Fransman tegen te komen. Toch hebben er een aantal grote veranderingen en uitbreidingen plaatsgevonden binnen het luxe huis, waaronder de toevoeging van parfums in 1988. Sindsdien volgden vele parfums - waaronder, sinds deze maand, de Quatre En Rouge.

Ook hier is de rijke heritage nog steeds zichtbaar, zoals de iconische Boucheron-ring die de draaidop van de flacon versiert.  Bovendien symboliseert de sierlijke, rode kleur de vurige aard van het parfum.

Deze gloednieuwe geur is zowel bloemig, dankzij de roos-extracten, als fris en wordt gekenmerkt door een bijzondere samenstelling van geavanceerde orris-olie en zwarte bessen. Heeft dit je interesse geprikkeld? Test dit parfum bij de parfumerie en ruik het zelf!

 

Een flacon Boucheron 'Quatre En Rouge' Eau de Parfum van 100 ml is verkrijgbaar voor €94, en de flacon met 50 ml voor €63. 

Tags

beauty
parfum
boucheron

Lees ook

Aanbevolen voor jou