Beauty

Win een exclusieve beauty-ochtend met Kenzo

Ter ere van Kenzo's nieuwe parfumervaring mogen wij 10x een beauty-ochtend weggeven, voor jou én een vriendin!
Reading time 2 minutes

Kondigden wij eerder al de opening van de Kenzo Pop-up store in Amsterdam aan, nu mogen we  jou - misschien - samen met een vriendin, blij maken met een exclusieve Kenzo-beauty ervaring: Wij geven  namelijk 10 x 2 plekken weg voor een luxe Kenzo ochtend in de Pop-up store, donderdag 10 mei.

Aanstaande maandag, 7 mei, introduceert Kenzo een revolutionair parfum-product: FLOWERBYKENZO Le Cushion. Ter ere van deze lancering zijn er de hele week feestelijke activiteiten en evenementen in de pop-up store in de Amsterdamse Pijp.

De tien winnaars mogen ieder een vriend(in) meenemen en krijgen een ontbijt in de pop-up store. Bovendien wonen ze een beauty-talk bij met L'OFFICIEL's beauty-chef Paulijn van der Pot (@lofficielpaulijn), kunnen ze de haren laten wapperen in de wervelwindcabines met klaproosblaadjes, foto's laten maken in de photobooth of een deuntje karaoke-zingen. Uiteraard ga je naar huis met een fijne Kenzo-goodiebag. Leuk toch?! Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. Good luck!  

Lees hier meer over de FLOWER BY KENZO Le Cushion

WINNEN

De POPPY-UP store is geopend van maandag 7 mei tot en met zaterdag 13 mei, iedere dag van 10:00 - 18:00 in de Gerhard Doustraat 76. De exclusieve beauty-ochtend vindt plaats op donderdag 10 mei. 

Tags

beauty
kenzo
winnen

Lees ook

Aanbevolen voor jou