Beauty

Waan je in oriëntaalse sferen met Prada's nieuwe parfum: Moonlight Shadow

Het nieuwe unisex-pafum van Prada 'Moonlight Shadow' is als een droom die je meedraagt naar warme en weelderige oriëntaalse oorden. Precies wat we nodig hebben tijdens de koude winterdagen.
Reading time 2 minutes

Deze winter komt Prada met een nieuw unisex-succesnummer: Moonlight Shadow. Dit nieuwe parfum is er één uit de Prada Olfactories Les Mirages-collectie. Door je bloot te stellen aan de luxe en intense geuren, die geassocieerd worden met deze omvangrijke en diverse regio, wil Prada je meevoeren op een reis door de Oriënt.

Miuccia Prada en meesterparfumeur Daniela Andrier hebben samengewerkt aan het ontwikkelen van complexe composities. Dit resulteert in prikkelende cocktails van rauwe ultra-zintuiglijke ingrediënten; na een druk op de verstuiver van de nieuwe Moonlight Shadow waan jij je in een warm en weelderig oord en - laten we eerlijk wezen - die illusie is beter dan de sneeuwdrab buiten. 

Het parfum

Het parfum ademt warmte, zo'n specifieke warmte waar je naar kunt hunkeren tijdens heldere koude winternachten. Het hart van Mooonlight Shadow bestaat uit subtiele noten van leer en cacao en worden versterkt door de fruitige topnoten van rijpe vijg en perzik. Tezamen versmelten zij zich met het sensuele fundament van ceder en sandelhout.

Het flacon

De stijlvolle flacon met een diepe kleur, welke fijn zijde lijkt na te bootsen, straalt elegantie uit. Het tijdloze Prada-logo pronkt op de voorkant van de zwart met glouden fles, die geopend kan worden door de in saffianoleer geklede dop te verwijderen. 

 

Fotografie door Julia Andréone

Lees ook

Aanbevolen voor jou