Beauty

Video's: Maybelline make-up tutorials door Gigi

Highlights van de collectie én handige tutorial video’s door Gigi.
Reading time 1 minutes

De coolste samenwerking van dit moment: Gigi x Maybelline. Zo ook de inhoud van de collectie. Maybelline presenteert maar liefst twee nieuw make-upcollecties.


De eerste collectie heet ‘West Coast Glow’. Gigi gaat terug naar haar Cali roots met matte lippenstift, lipliner, mascara, oogpenseel, warme tinten oogschaduw & vloeibare eyeliner. Volgens Gigi zijn al deze producten nodig om haar favoriete sunkissed-look te creëren.

West Coast Glow

De tweede collectie ‘East Coast Glam’ bestaat uit dezelfde producten, maar in andere kleuren. De lippenstiften en lipliners zijn matte en meer geschikt als dagelijkse make-up. De prijzen van beide collectie variëren tussen de €8 en €15. Afzonderlijk van de twee collecties presenteert Maybelline het ‘Jetsetter Palette’. Het volledige palette bestaat uit een bronzer, blush, highlighter, concealer, lipgloss, eyeliner, mini mascara, kwast en een spiegeltje. De reden voor dit palette? Gigi droomde ervan om tijdens het reizen één palette te hebben. Voor alles. Makkelijk en het scheelt ook nog eens in je koffer!

East Coast Glam
The Jetsetter Palette

De collectie zijn nu verkrijgbaar!

Gigi Hadid's East Coast Glam Make-up Look Tutorial
En in deze video laat Gigi zien hoe je haar stralende West Coast look kunt krijgen!
Gigi Hadid's West Coast Glow Make-up Look Tutorial

Tags

gigi-hadid
maybelline-new-york
maybelline
gigi-x-maybelline

Lees ook

Aanbevolen voor jou