Beauty

Tips & tricks voor power brows

Esthetische innovaties, slimme accessoires, handige make-uptrucs en fijne adresjes: alles wat je moet weten voor de perfecte wenkbrauwen

R E V O LU T I E : 
Overgewaaid uit Amerika en nu ook op het Nederlandse brow-menu: het fenomeen microblading. Schrikt het permanente karakter (en vaak onnatuurlijke resultaat) van getatoeëerde wenkbrauwen je af, dan is deze semipermanente methode met behulp van een naald en natuurlijk pigment wellicht het over-wegen waard. De wenkbrauwhaartjes worden stuk voor stuk nagetekend, waardoor er een mooiere, vollere, maar nog altijd natuurlijke wenkbrauw ontstaat. Het resultaat blijft een jaar zichtbaar.

www.theclinic.nl, vanaf €365.

S A L O N : 
Is microblading toch nog een brug te ver? Dan is een bezoekjeaan SOAP Treatment Store een goed idee. Hier brengen experts jouw wenkbrauwen weer netjes in het gareel door ze te voorzien van de juiste vorm en kleur.

SOAP Treatment Store, The Soap Brow & Tinting, 30 minuten, €30.

D I Y: 
Voor de zelfdoeners is er een professionele wenkbrauwkit van Dior, geïnspireerd op de multifunctionele paletten die backstage bij shows worden gebruikt. Het palet is gemakkelijk in gebruik en verenigt twee poeders in diverse intensiteiten die je, afhankelijk van het gewenste resultaat, met drie verschillende applicators kunt aanbrengen. Tot slot fixeer je het resultaat met behulp van de waterproof-wax.

BackStage Pro Brow, Dior, €60.

_MG_0241-Edit-2.tif

Fotografie: Luc Coiffait

Lees ook

Aanbevolen voor jou