Beauty

#TIP: Check deze budget vegan(!) cosmeticalijn

Wie had het voor mogelijk gehouden? Beautyproducten die zowel duurzaam en economisch zijn, maar ook nog een cute packaging hebben. Nah. Of tóch?
Reading time 1 minutes

Voor wie niet kan wachten totdat Glossier eindelijk ook in Nederland beschikbaar is, is hier de nieuwe 100% vegan make-up en huidverzorging van onze eigen oerhollandse HEMA. Niet alleen heeft deze lijn een superleuke naam - B.A.E. -, maar ook een net zo funky minimalistische no-nonsense verpakking als de populaire Amerikaanse brand! 

Het is fijn om te weten dat mensen steeds meer nadenken over duurzaamheid en welke ingrediënten er in de producten zitten waar ze zich dagelijks mee insmeren. Met deze lijn draagt HEMA bij aan het stimuleren van dit bewustzijn en dat kunnen we  natuurlijk alleen maar toejuichen. Niet alleen zijn veganistische en cruelty free producten beter voor onze omgeving, ze zijn ook nog eens leuk voor onszelf en onze portemonnee. We hoeven namelijk niet onze rechternier te verkopen of ons bloot te stellen aan een enge chemicaliën om die felbegeerde face gloss te kunnen gebruiken. Een duurzame én economische keuze dus! 

1552496757945788 bae c27 0179 rgb rgb www1552496757948700 bae c04 0218 rgb www

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou