Beauty

Sisley viert feest met het Byblos in Saint-Tropez

Dit jaar viert het Byblos in de mondaine Zuid-Franse badplaats Saint-Tropez haar 50-ste verjaardag. Maar dat is niet het enige jubileum dat wordt gevierd in het beroemde hotel; het is namelijk ook tien jaar geleden dat de Sisley Spa haar deuren opende in het Byblos.
Reading time 1 minutes

In 2007 opende het Byblos samen met het luxe Franse huidverzorgingsmerk Sisley een speciale ruimte in het voormalige 17e eeuwe libanese paleis waar alles draait om ontspanning, welzijn en schoonheid. Het bleek een match made in heaven, en nu - precies tien jaar later - wordt dit gevierd met de lancering van een fraai reisaccessoire, de Byblos Vanity Bag by Sisley.

Deze Vanity Bag is uitgevoerd in zacht lamsleer en is voorzien van een metalen ketting, terwijl de gekleurde franjes verwijzen naar de tinten van de Franse Riviera. Pareootje om de heupen, deze Vanity Bag om de schouder en you're good to go voor een stijlvolle middag aan het zwembad, op een privéstrandje in Ramatuelle of aan boord van een luxe jacht. Minstens zo mooi als de buitenkant is de binnenkant van de tas; de Byblos Vanity Bag by Sisley is namelijk gevuld met vier iconische producten uit de zonnelijn van  Sisley: de Age-minimizing Sunleÿa SPF30 treatment, de Milky Body Mist SPF 30, de herstellende Sunleÿa After-Sun Facial Cream en de Eau Florale spray mist met frisse noten van oranje bloesem. 

De Byblos Vanity Bag by Sisley is exclusief verkrijgbaar bij de Byblos in Saint-Tropez, tot 10 oktober. Het kost een lieve duit, €2000, maar dan heb je wel het ultieme jet-set accessoire.

www.byblos.com

/

Tags

beauty
sisley
byblos
vanity-bag
byblos-vanity-bag-by-sisley

Lees ook

Aanbevolen voor jou