Beauty

Parijs: de 7 hipste spots volgens Givenchy

Live Irrésistible Blossom Crush.
Reading time 4 minutes

De nieuwste geur van Givenchy staat in het teken van vrijheid. ‘Live Irrésistible Blossom Crush’ is een speels parfum met een knipoog naar de lente. Helemaal in het teken van dit nieuwste parfum bezochten wij de leukste hotspots in Parijs met Insta-babe Lauren Lewis.

1. Bloemen @ Vogel Fleurs-Fanny Saga

Als er érgens op de wereld een chique bloemenzaak bestaat dan is het wel in Parijs. En wel in het 8ste arrondissement, hier werd namelijk in 2003 de bloemenzaak Vogel-Fanny Flower Saga opgericht. Deze bloemenwinkel specialiseert zich in het allerhoogste segment bloemen, rijk van kleur en uitgesproken in geur. Vele modehuizen zijn hier kind aan huis, zo ook Givenchy. Hoofdelement van het parfum Live Irrésistible Blossom Crush? Een combinatie van rozenblaadjes en pioenroos. 


41 avenue Montaigne, Parijs

2. Lunch @ L’Avenue

Starstruck? Dan weten wij een fijn adresje voor je. Naast onze favoriete Franse bloemist bevindt zich L’Avenue, een it-locatie vol it-people. Spot hier je favoriete celebs terwijl je geniet van je dungesneden Franse frietjes en delish burger. Tip: kom tijdens fashion week, reserveer van tevoren en ervaar een persoonlijke catwalk show. Note: ja, de serveersters dragen daadwerkelijk it-bags tijdens het werk...


41 avenue Montaigne, Parijs

3. Shoppen @ Artcurial Bookstore

Is het een paleis, museum of een theater? Niets van dat alles: in dit prachtige pand huist een van de grootste veilinghuizen van Parijs en tevens bookstore Artcurial, kortom, een wahalla voor iedere kunst-boekenwurm. Van architectuur, fotografie tot mode, hier kun je je hart ophalen, en dat niet alleen: op deze plek kun je ook terecht voor een uitmuntende Italiaanse lunch, terwijl er met de hamer wordt geslagen voor je favoriete kunstobjecten.


7 Rond-Point des Champs-Élysées Marcel-Dassault, Parijs

4. Chocolatier - Pierre Hermé

Sweet tooth? Prikkel je zoete zintuigen bij Paris finest pâtissier, Pierre Hermé. Verpakt in de mooiste doosjes en vol rijke smaken maakt deze beroemde Franse pâtissier sinds 1998 de beste macarons en chocola. Funfact voor alle choco-liefhebbers: het Givenchy-parfum Live Irrésistible Blossom Crush heeft een bitterzoete noot door het vleugje cacaoboon… 

o.a. 39 avenue de l’Opéra, Parijs

5. Roue de Paris

Het grootste verplaatsbare reuzenrad van Europa staat na een aantal omzwervingen - waaronder in Amsterdam - alweer geruime tijd in Parijs. Vanaf deze plek, tussen de Arc de Triomphe en het Louvre, is een tripje in 'La Roue' de ideale manier om in één keer alle hoogtepunten van Parijs te zien. Geschikt voor elk seizoen!


194 Rue de Rivoli, Parijs

6. Galeries Lafayette

In het 9de arrondissement van Parijs staat het beruchte warenhuis Galeries Lafayette. Sinds 1912 is dit adres toonaangevend op het gebied van ready-to-wear, couture en beautyproducten. Het warenhuis, dat een heel stratenblok in beslag neemt, heeft als eyecatcher een gigantische glazen koepel die zichtbaar is vanaf iedere etage. 


Boulevard Haussmann 38, 40 & 42, Parijs

7. Élysée Montmartre

Aan de voet van de wijk Montmartre huist sinds 1807 het concertgebouw Élysée Montmartre, dat oorspronkelijk gebruikt werd als balzaal voor de Can-Can dans. Later werd deze rijk gedecoreerde ruimte het podium van grote pop-helden zoals David Bowie, Daft Punk & de Red Hot Chili Peppers. In 2011 woedde er een brand en was het gebouw gesloten totdat het in 2016 werd heropend. In 2018 worden o.a. Rita Ora, Xavier Rudd, Vance Joy & Ziggy Marley verwacht. 


72 Boulevard de Rochechouart, Parijs

L'OFFICIEL x Givenchy Beauty

En de flacon? Die bestaat uit de iconische studs van Givenchy’s couture collecties. We got a crush on it!

www.givenchybeauty.com

Tags

givenchy
parfum
paris
citytrip

Lees ook

Aanbevolen voor jou