Beauty

Onze beauty-favorieten van de maand juni!

Wij hebben deze producten een maand getest. Dit is wat we ervan vonden:
Reading time 1 minutes
1. Dior Hydra Life

Dior's Hydra Life Cooling Hydrating Eye Gel verkoelt je huid zonder glibberig aan te voelen. Je kunt er dus gerust concealer overheen dragen, zonder bang te zijn dat het 'weg smelt'. 

 

2. Gucci Bloom Acqua di Fiori

Dit fijne bloemenparfum van Gucci werd vorig jaar gelanceerd en is sindsdien een favoriet op de redactie. De zwarte bessen, de jasmijn... Een heerlijke combinatie!

 

3. Clearly Corrective Dark Spot Solution, Kiehl's

De textuur is bijna even vloeibaar als water, waardoor  je deze Dark Spot Solution gemakkelijk over je huid kunt verdelen, terwijl het goed wordt opgenomen. Als je het iedere ochtend en avond aanbrengt zie je echt resultaat!

4. Soothing Cleanser Foam, Skinceuticals

Deze zeepvrije schuim hebben we tweemaal daags getest en geeft de huid 's ochtends een frisse touch terwijl het 's avonds ideaal is om make-up mee te verwijderen.

5. Hydra Beauty Micro Crème, Chanel

Een voelbaar beter gehydrateerde, zachte en kalme huid - dat ervaarden we nadat we deze fijne crème ruim een week hadden gebruikt. Aanrader!

6. Narsissist Wanted Eyeshadow Palette, Nars

Dit 12-kleurige palet van Nars is perfect voor iedere gelegenheid; wij kozen voor de de donkere matte tinten voor een mysterieuze avond-make-up en gebruikten de lichtere en glanzende kleuren voor een frisse day-look. 

credits

García Photography

Tags

chanel
beauty
dior
gucci
nars

Lees ook

Aanbevolen voor jou