Beauty

Interview met een echte beauty queen

Christine D’Ornano heeft blauw bloed én beauty door de aderen stromen. Als dochter van graaf Hubert D’Ornano, oprichter van luxe cosmeticamerk Sisley, runt ze samen met haar broer dit Franse familiebedrijf.
Reading time 2 minutes
“Ik kan me geen leven zonder Sisley voorstellen.”

Wat is het meest waardevolle beautyadvies dat je van je moeder hebt meegekregen?
“Zorg voor jezelf, zonder daarin door te slaan en blijf naturel.”

Hoe ziet je dagelijkse beautyroutine eruit?
“Ik begin de dag met een goede reiniging van mijn gezicht met de Lyslait en de Tonique aux Fleurs. Vervolgens breng ik de dagcrème Sisleÿa Extra-rich aan, die ik even laat intrekken om daarna de All Day All Year te smeren. Zo bescherm ik mijn huid tegen allerlei negatieve invloeden van buitenaf. ’s Avonds verwijder ik mijn make-up en eindig ik met onze nieuwe crème Supremÿa Baume en de Supremÿa Contour des Yeux.

Gebruik je make-up?
“Ja, maar heel licht. Overdag alleen een beetje foundation en iets wat de wallen camoufeert. ’s Avonds pak ik iets meer uit en maak ik mijn ogen op met de Ombre Phyto-Eye Twist, de So Intense Eyeliner en de Phyto-Mascara Ultra-Stretch. Ook doe ik weleens een frisse, opvallende kleur op de lippen. Fuchsiaroze, bijvoorbeeld.”

Welke producten zitten altijd in je handtas?
“Overdag heb ik altijd onze lippenbalsem bij me en ’s avonds neem ik mijn lippenstif mee.”

Wat is je favoriete parfum?
“Zonder twijfel Eau du Soir.

Ben jij trouw aan een parfum?
“Ja, sinds mijn vijfiende, maar in de zomer draag ik ook graag Eau de Campagne”.

Doe je aan sport?
“Ja, maar zonder te overdrijven.”

Las je wel eens een ontgifingskuur in?
“Nee, dat vind ik veel te drastisch.”

Op welke plek kom je tot rust?
“Wij hebben een familiehuis in de Loirestreek. Daar doe ik aan sport, eet ik verse groenten uit onze eigen moestuin en ga ik lekker vroeg naar bed: veel beter dan een kuur! In het weekend gaan we vaak met onze dochters de stad uit en brengen we tijd door in onze cottage even buiten Londen. Ik houd van de natuur.”

Tot slot, welke beautytip zou je met ons willen delen?
“Leg je oogcontourmasker in de koelkast. Je zult zien dat je, na het aanbrengen de volgende ochtend, een frisse oogopslag krijgt.”

Tags

sisley
beauty-secret

Lees ook

Aanbevolen voor jou