Beauty

HIGH in de Jordaan...

Goed nieuws voor iedereen die van sporten houdt of bezig is met het maken van zijn of haar summer body. HIGH STUDIOS, de boutique gym van Amsterdam, heeft namelijk een tweede vestiging geopend middenin de Jordaan!. Klaar om vet te shredden? GO!
Reading time 3 minutes
Nieuw in de Jordaan

 

In april 2016 ging de eerste vestiging van HIGH STUDIOS open op de Weesperstraat 101 in Amsterdam en dat was direct een groot succes. Barbara hierover: ‘We hebben in twee jaar tijd een mooi en solide concept neergezet en daar ben ik heel trots op. Onze ideeën over een high-end gym-ervaring sloegen heel goed aan en daarom gaat het hard. Na de eerste studio op de Weesperstraat volgden al snel drie shop-in-shop vestigingen bij TrainMore locaties in Amsterdam en Rotterdam. Ik ben heel trots dat we nu onze volwaardige tweede vestiging gaan openen. Middenin in de Jordaan, aan de Lindengracht 60, hebben we een prachtige locatie kunnen bemachtigen. Ik kan niet wachten om verder te bouwen aan het succes van HIGH STUDIOS.’

Als je angstig bent voor de trainingen: no worries. Het stukgaan loont! Het door HIGH STUDIOS ontwikkelde en vastgelegde workout concept is de meest effectieve vorm van High Intensity Interval Training (HIIT). Je bereikt het maximale effect door interval-gebaseerde cardiovasculaire routines te combineren met krachttraining en dat in slechts 45 minuten per keer.

Tijdens een workout maak je gebruik van gewichten, ‘Skill Mills’ (niet-gemotoriseerde loopbanden), medicijnballen en plyo boxes. En in die drie kwartiertjes verbrand je tot 1.000 calorieën, inclusief de zogenaamde ‘after burn’. Dit levert een sneller en blijvender resultaat op dan wanneer je even lang zou hardlopen of gewone krachttraining zou doen.

Jaja, mooie marketingpraat? Nope. Research toont aan dat een 45 minuten durende HIIT-workout zeer effectief is: het leidt aantoonbaar tot een snellere vetverbranding en heeft diverse hormonale voordelen. Barbara vertelt: ‘Op basis van onderzoek, feedback van onze klanten en onze eigen ervaringen, ontwikkelen wij onze HIGH STUDIOS workouts steeds verder. Wij streven naar continue verbetering en nog meer effect. De workouts high-energy explosies van beats, cardio en krachtoefeningen – worden gegeven door zeer ervaren trainers die het beste uit iedere deelnemer naar boven halen.’

Natuurlijk kun je zelf bepalen hoe vaak je een les boekt. Er is voor iedereen een geschikt moment en plek want HIGH STUDIOS biedt per week meer dan 40 groepslessen aan, variërend van full-body workouts tot trainingen specifiek gericht op het versterken van de core of speciaal voor hardlopers. Daarnaast organiseren zij iedere maand coole events of speciale trainingen waar je op in kan tekenen. En don’t worry als je een beginner bent: iedere workout is toegankelijk voor sporters van elk niveau, in iedere vorm, maat of grootte.

Ook superhandig: je hoeft niet lid te worden als je dat niet wilt. Je boekt gewoon losse lessen zonder gedoe en zonder kleine lettertjes. Oké dit was slechts een warming-up, op naar de gym!

Check hieronder nog meer foto's het HIGH STUDIOS-team en van de schitterende nieuwe locatie in de Jordaan. Meer info, prijzen en het trainingsrooster vind je op www.highstudios.com.

/

Fotografie: David Stegenga

Tags

amsterdam
sport

Lees ook

Aanbevolen voor jou