Beauty

Het IPL-ontharingsapparaat van Philips - ons eindoordeel!

Na ruim 2 maanden is het tijd voor ons eindoordeel over de Philips Lumea Prestige, het IPL- ontharingsapparaat voor thuis. *tromgeroffel…
Reading time 2 minutes

Laten we beginnen met het gebruiksgemak, want een apparaat kan nóg zo mooi zijn, als je twee linkerhanden hebt en technisch niet bepaald onderlegd bent dan heb je er nog niks aan. Welnu, de Philips Lumea Prestige – ontwikkeld door dermatologen voor thuisgebruik - ziet er met zijn elegante ronde lijnen en roségouden details niet alleen mooi uit, het gebruik spreekt eigenlijk pretty much voor zich: Even instellen op het juiste huidtype (gaat automatisch), het goede opzetstukje erop en huppakee, je kunt beginnen. Ook niet onbelangrijk -en hier zaten we van tevoren toch wel even over in- de behandeling is ongevaarlijk en vrijwel pijnloos; het apparaat flitst alleen wanneer er huidcontact is en laat geen rode plekjes op de huid achter. Kortom, de Philips Lumea Prestige is makkelijk in gebruik –zelfs voor de klunzen onder ons -, snel én pijnloos.

Maar, hoe zit het met de haartjes? Duurt het echt langer voordat ze terugkomen? Lastig om te zeggen, daarvoor gebruiken we de Philips Lumea Prestige misschien net iets te kort. Toch lijkt het er wel degelijk op dat mijn benen net iets gladder zijn en dat ze ook iets lánger glad zijn. Althans, dat is wat mijn vriend de afgelopen weken al een aantal keer terloops heeft opgemerkt. Kom maar door met die zomer; wij zijn er klaar voor!

Philips Lumea Prestige, €550, www.philips.nl

#philipslumeaprestige

Lees ook

Aanbevolen voor jou