Beauty

Haute Couture SS19: de meest verbluffende beauty-looks

Van wapperende wimpers tot glitter-pony's en metallic maskers. Check de meest spectaculaire beauty-looks van de Haute Couture SS19 shows!
Reading time 1 minutes

Bloemkunstwerken 

Bij de lente horen vanzelfsprekend bloemen, en die zagen we volop! Chanel versierde het haar ermee, terwijl bij Alexis Mabille en Valentino de modellen werden opgefleurd met bloemcreaties op het voorhoofd.

Futuristische ogen

Geometrisch, sparkling en niet bepaald alledaags. Zo zagen we bij Maison Margiela en Givenchy oogmake-up dat doet denken aan boevenmaskers uit stripboeken. 

Fladderwimpers

Als je de Valentino-show hebt gezien weet je waar we het over hebben. De modellen droegen prachtige wimperveren in het rood, paars, wit, groen, beige en zwart. Mogelijk heeft make-up artist Pat McGrath zich laten inspireren door tropische vogels? 

Onder de ogen

Het accent ligt ónder de ogen. Bij Dior in de vorm van een clownesk verticaal streepje, terwijl bij Armani Privé de onderste oogrand is versierd met een gekleurd lijntje.

Extreem haar

Chanel stuwde het haar steil omhoog, Iris van Herpen koos strakke pony's met een glitter randje en Viktor&Rolf toonde Rapunzel-waardige lange lokken. 

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou