Beauty

8 x Halloween beauty-looks

Perfect als je lekker wilt griezelen maar geen zin hebt om een kostuum te dragen.
Reading time 2 minutes

Adams Family

Makkelijker kan het bijna niet! Maak je gezicht wit, doe een zwarte lippenstift op en vlecht je haar. Mooi zwart jurkje erbij en je bent klaar voor de engste feestdag van het jaar. 

Woensdag Addams make-up zelfstudie

"Beetlejuice"

Deze film won in 1989 de Oscar voor beste make-up en we snappen waarom. Het enige dat je nodig hebt is een eyeliner, groene en paarse make-up en witte schmink. 

BEETLEJUICE HALLOWEEN MAKEUP

"Guardians of the Galaxy"

Halloween is de dag waarop je in de (groene) huid kan kruipen van iemand anders. Bijvoorbeeld in die van Gamoru van "Guardians of the Galaxy". Met groene verf en nepwimpers kom je al een heel eind. 

GAMORA 'Guardians of the Galaxy' Halloween-make-up

"Kleine zeemeermin"

De heerlijkste slechterik uit De Kleine Zeemeermin is natuurlijk Ursula. Verf jezelf paars, teken je wenkbrauwen in een hoge boog op je voorhoofd en draag haar iconische rode lippenstift. 

Disney's URSULA make-uphandleiding

"Stranger Things

Perfect als je een blauw jasje, roze jurk en witte gympen in huis hebt. Ga dit jaar als Eleven van Stranger Things. Een nep-bloeddruppel uit de neus en je bent ready to go

Stranger Things Eleven Makeup & Costume Tutorial

"Wonder Woman"

Het moeilijkste aan deze look is waarschijnlijk het tekenen van de kroon. Verder is de make-up vrij klassiek. Nikkietutorials maakte er een cartoon-kunstwerk van, maar de beginners onder ons kunnen dat misschien beter achterwege laten. 

 

WONDER WOMAN Comic geïnspireerd make-up zelfstudie

"Alice in Wonderland"

De Queen of Hearts heeft dunne, hoge wenkbrauwen, felblauwe oogschaduw en hartvormige lippen. Met deze look zie je er zowel schattig als angstaanjagend uit.  

Alice in Wonderland: Red Queen of Hearts make-up en kostuum

Het skelet

 

Misschien een inkoppertje, maar absoluut een succesformule! Contour en zwarte oogschaduw zijn hierbij je beste vrienden. 

Glam-schedel make-up tutorial l Halloween 2018

Tags

beauty
halloween

Lees ook

Aanbevolen voor jou