Beauty

Goede voornemens beginnen in het Conservatorium Hotel

Exclusief in het Conservatorium Hotel: van 9 tot 11 januari kun je bij de Akasha spa terecht voor de Natura Bissé Pure Air Bubbel.
Reading time 1 minutes

Het Akasha Holistic Wellbeing Center, oftewel de spa van het Conservatorium Hotel, is benoemd tot meest luxe hotelspa en gym van Amsterdam en is onlangs uitgebreid met een ware virtual reality experience.

Wat is het geval?


Het high end beautymerk Natura Bissé, dat wereldwijd een trouwe schare fans heeft opgebouwd en wordt verkocht in grote luxe warenhuizen zoals Harrods en Liberty in Londen, introduceert de Natura Bissé Pure Air Bubbel. Het bijzondere hieraan is dat de beauty-behandelingen worden uitgevoerd in een bubbel waar de lucht voor 99,995% puur is. Dit gegeven verhoogt de efficiëntie van de behandeling: YAY! Niet zo vreemd dus dat ook Hollywoodsterren genieren van dit nieuwe beauty-fenomeen, voorafgaand aan grote evenementen zoals de Oscars (voor die o zo gewilde glow). In Nederland kun je voor deze behandeling voorlopig alleen terecht in het Conservatorium Hotel. Reden genoeg om een momentje voor jezelf te nemen en de januari-blues te overwinnen…

Reserveer hier.

Tags

conservatorium-hotel
natura-bisse
spa
akasha
2018
akasha-holistic-wellbeing

Lees ook

Aanbevolen voor jou