Beauty

Getest: De 5 nieuwe Louis Vuitton parfums

Louis Vuitton lanceerde vijf nieuwe herengeuren 'Les Parfums Louis Vuitton'. Dit vinden wij ervan:
Reading time 2 minutes

In vergelijking met andere modehuizen is Louis Vuitton een nieuwe speler in de parfumwereld. Twee jaar geleden lanceerde het luxehuis pas de eerste reeks vrouwenparfums Les Parfums Louis Vuitton en nu is het de beurt aan de heren, met deze vijf gloednieuwe geuren. 

L'Immensité

Een klassieke, sportieve, mannelijke geur die niet overheerst dankzij de frisse gember-, bittere grapefruit- en sensuele ambernoten. 

Nouveau Monde

Meester-parfumeur Jacques Cavallier Belletrud deed inspiratie op in Guatemala toen hij verschillende ingrediënten proefde. In dit parfum herkennen we de warme zoetigheid van cacao en saffraan. Van de vijf parfums blijft deze het langs zitten. 

Orage

Dit parfum doet denken aan de frisse lucht in de bergen. Scherp, fris en cool met een vleugje hout. Een prachtige, unieke geur die niet alleen bij mannen populair is, maar ook prima door vrouwen gedragen kan worden.

Sur La Route

Dit is dé geur voor citrusfanaten; pittig, fris en sexy. Dat komt door de bergamot en cédrat citrus met een vleugje vers gemaaid gras.

Ook bespeuren we kruidige elementen zoals roze peper en verschillende bloemen. Een mooie geur die zowel overdag als 's avonds gedragen kan worden. 

Au Hasard

Dit parfum is 'een beetje vreemd maar wel lekker'. Het is lastig om er een label op te plakken en bevat sandelhout uit Sri Lanka in combninatie met ambrettezaat, perensap en muskus. One of a kind

Tags

louis-vuitton
parfum

Lees ook

Aanbevolen voor jou