Beauty

Editor's pick! 8x beauty favorieten

We verzamelen de mooiste en nieuwste beauty musthaves van dit najaar.
Reading time 3 minutes
1. KUNSTCRÈME

De Émulsion Écologique van Sisley is sinds de lancering in 1980 uitgegroeid tot een cultproduct. Een klassieker dus. De Poolse kunstschilderes Elzbieta Radziwill steekt de crème voor het tweede jaar op rij in een nieuw artistiek jasje.

Sisley, Émulsion Écologique limited edition, 125 ml, €193,50.

2. ZEESTER

La Mer beschermt de zeeën door middel van het La Mer Blue Heart Oceans Fund. Deze crème in glanzende limited editionpot ondersteunt de fraaie missie.

La Mer, Limited-Edition Blue Heart Crème De La Mer, 100 ml, €435.

3. OPPOSITES ATTRACT

Een palet samenstellen waarin onverwachte en uitgesproken kleuren, zoals glinsterend roségoud of intens bordeauxrood, worden verenigd met neutralere, aardse bruintinten vereist visie. Enter YSL’s Global Beauty Director Tom Pecheux, die daar prima raad mee weet. Ook het elegante doosje speelt met contrasten: dit is stoer en zwart, bezaaid met zilveren spikkels.

YSL, Couture Eye Palette, €70.

4. ALLES GUCCI

Dit is een parfum dat tijd-, gender- en leeftijdloos is of, zoals Alessandro Michele het noemt, ‘hybride’. Popster Harry Styles, even mannelijk als vrouwelijk, is het gezicht ervan.

Gucci, Mémoire d’une Odeur, EdP, 100 ml, €113.

5. SALTY

Kenzo staat voor non-conformisme, vrijheid van meningsuiting, diversiteit en creativiteit. Offbeat dus. In het kader hiervan presenteert het modehuis een parfum met een zeezoutakkoord. Fris en anders!

Kenzo, Kenzo World Power, EdP, 75 ml, €108,50.

6. GESTRIKT

Het originele Bonbon-parfum van Nederlands bekendste ontwerpersduo is een gourmandcompositie op basis van pure karamel. De nieuwste variant, Bonbon Pastel, is iets lichter en frisser dan het origineel, maar komt wel in de bekende ‘strikfl acon’.

Viktor & Rolf, Bonbon Pastel, EdT, 50 ml, €84.

7. REPLICA

De Replica-parfums van Maison Margiela brengen gemeenschappelijke herinneringen tot leven door middel van geur. De nieuwste toevoegingen aan de collectie zijn Coffee Break, dat doet denken aan een hip koffi etentje, en Springtime in a Park, dat het beeld oproept van een lentewandeling door een stadspark.

Maison Margiela, Coffee Break en Springtime in a Park, EdP, 100 ml, €125.

8. CLASSY CHARLOTTE

Niet alleen de kleur van je lippenstift telt, ook het uiterlijk van de lipstickhuls doet er toe. (Wel zo chic als je en plein public even je lippen bijwerkt en darvoor een mooi exemplaar uit je tasje tovert, toch?) Charlotte Tilbury introduceert vijf fraaie, navulbare lipstickkokers, geschikt voor de nieuwe Hot Lips 2-collectie. De designs variëren van Rock tot Magic en zijn allemaal even fraai. Leuke verzamelobjecten.

Charlotte Tilbury, Hot Lips 2, €35.

Tags

viktor-and-rolf
kenzo
ysl-beauty
parfum
beauty
maison-margiela
make-up
la-mer
gucci
sisley

Lees ook

Aanbevolen voor jou