Beauty

Editor's pick! 10x beauty musthaves

De mooiste & nieuwste beauty hebbendingetjes van dit voorjaar op een rij!
Reading time 3 minutes
1. BESTE BASIS

Je voelt ’m niet en ziet ’m niet, deze slimme huidverbeteraar. De zachte textuur versmelt direct met de huid, terwijl onregelmatigheden worden verbloemd en de teint wordt verhelderd. Blijft zestien uur lang zitten en is verkrijgbaar in wel dertig tinten.

Guerlain, L’Essentiel foundation, €55. Foundationpenseel, €48.

2. NIEUW JASJE

De luxueuze Absolue-huidverzorgingslijn van Lancôme is vernieuwd en komt daarnaast voortaan in een verpakking die niet alleen chic oogt maar ook navulbaar is. Een moderne gedachte en een mooie uitvoering!

Lancôme, Absolue Crème Riche, 60 ml, €192.

3. LIBERTÉ

Zadig & Voltaire vroeg studenten van de Penninghen-kunstacademie in Parijs om een nieuw fl acondesign te bedenken voor de bekende parfums van het label. De enige regel? Dat er geen regels zijn!

Zadig & Voltaire, This is Her! No Rules, 50 ml, €75.

4. MONDIG

Model/actrice en eeuwige rebel Cara Delevingne slaagt er maar niet in om het rustiger aan te doen. Naast Dior’s huidverzorgingscollectie Capture Youth is ze nu ook het gezicht van Dior Addict Stellar Shine, de nieuwste lippenstiftlijn. Druk, druk, druk … maar wel met mooie glanzende lippen!

Dior, Dior Addict Stellar Shine, €38,50. Verkrijgbaar in 24 kleuren.

5. RANDZAAK

Men zegt wel eens: de perfecte lijst vervolmaakt het kunstwerk. Dat geldt ook voor lipmakeup, want een mooie lipcontour is de kers op de taart van een fraaie mond. Bovendien is dit lippotlood veegvast. Handig!

Sensai, Lip Pencil, €35.

6. EXCESSEN

Ontwerper Paco Rabanne gold in de jaren zestig als een vrijgevochten geest. In 1993 lanceerde hij zijn eerste XS-parfum: baanbrekend. Ook de nieuwste variant, Pure XS, gaat over ‘pure excessen’: begeerte, erotiek en seks.

Paco Rabanne, Pure XS for her, EdP, 50 ml, €85.

7. LESJE LATIJN

‘Solidago’ heet het bloempje dat het belangrijkste bestanddeel is van deze essence. Solidago komt uit het Latijn en heeft te maken met solideren, verstevigen. Precies wat we willen: een stevige, strakke, gladde huid!

Chanel, Sublimage L’Essence Fondamentale, 40 ml, €390.

8. SHINY & HAPPY

De verschillende nuances van deze oogschaduwtinten in combinatie met goud zijn elegant en zorgen voor een open blik, terwijl de glinsterende metallics oplichten in de zon zodra je je ooglid beweegt. Mooi!

YSL Beauty, Palette All Over, €70.

9. NARCIST

François Nars, oprichter van het gelijknamige makeuplabel, en supermodel Naomi Campbell go way back! Het duo is niet alleen al lange tijd bevriend, maar heeft ook regelmatig samengewerkt. Onlangs verscheen er een nieuw project: vier portretten van Campbell, gefotografeerd door Nars.

L/Z 2019, Nars Cosmetics.

10. GELUKSMOMENTEN

Denk aan sappige velden vol bloeiende bloemen en stromende beekjes die sprankelen in de zon. Dat is het beeld dat de parfums van de nieuwe parfumcollectie van Jo Malone oproepen.

Jo Malone, Wild Flowers & Weeds, 5x30 ml, €57 per stuk.

Tags

beauty
make-up
parfum
trends
beautytrend
musthaves
ss19

Lees ook

Aanbevolen voor jou