Beauty

Dit krijg je wanneer je 6 weken lang een IPL-ontharingsapparaat gebruikt

In ons vorige artikel over de Philips Lumea Prestige beloofden we je op de hoogte te houden over onze bevindingen. Een tussentijds verslag!
Reading time 2 minutes

Inmiddels hebben we er drie sessies op zitten - de handige app herinnert ons wanneer het weer tijd is - en een aantal dingen valt op. Het voornaamste is misschien wel het feit dat we steeds handiger worden met het apparaat. Want ondanks dat de Philips Lumea Prestige door dermatologen is ontwikkeld voor thuisgebruik, waren we in het begin tóch nog huiverig iets verkeerd te doen. Het blijft per slot van rekening een behandeling op basis van IPL-technologie, tot voor kort alleen aangeboden in salons. Dit was ook de reden waarom we ons in eerste instantie beperkten tot alleen maar het behandelen van de benen. Al gauw bleek deze ‘angst’ ongegrond en inmiddels switchen we moeiteloos met de verschillende opzetstukjes en nemen we ook de oksels en de bikinilijn onderhanden, want tsja, als je dan toch bezig bent dan kun je maar beter het 'totaalpakket' doen. Om de duur hoef je het niet te laten; een sessie kost weinig tijd, is gemakkelijk én veilig, het apparaat flitst immers alleen als er huidcontact is.

 

 

En de resultaten? Het is nog wat vroeg om conclusies te trekken, maar we moeten nageven dat de benen toch echt een tikkeltje gladder lijken. De behandeling is nagenoeg pijnloos en wat vooral heel fijn is: je houdt er – ook direct na behandeling – geen rode vlekjes aan over! Gebruikten we de Philips Lumea Prestige de afgelopen tijd om de twee weken, vanaf nu gaan we de frequentie langzaam afbouwen en kijken of het apparaat inderdaad aan de beloften voldoet en dat de benen na behandeling tot 8 weken lang glad blijven!

We’ll keep you posted!

Tot slot nog even dit: ik ben blond en heb een lichte huid. Ben je benieuwd naar test-ervaringen van de Philips Lumea Prestige door iemand met donker haar en een getinte huid, bekijk dan de review op Monstyle!

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou