Beauty

De Rose Noire lijn van Sisley is uitgebreid!

Na het Masque Crème à la Rose Noire – hoe hebben we ooit zonder gekund – en de Huile Précieuse à la Rose Noire - fijn! - is er nu de Baume-en-Eau à la Rose Noire.
Reading time 2 minutes

Onze verlanglijst kent altijd één constante: bovenaan prijken de producten van de luxe Rose Noire-lijn van Sisley. Met de lancering van de Baume-en-Eau à la Rose Noire wordt ons verlanglijstje dus weer een stukje langer! In dit nieuwe huidverzorgingsproduct wordt de Rose Noire gecombineerd met twee andere rozensoorten; het extract van de meiroos - voor verzachting en verfrissing van de huid - en het extract van de alpenroos - een antioxidant die de glans van de huid bewaakt. Kortom, drie rozensoorten die samen een powertrio vormen voor een gladde, gezonde huid met volume en een heldere teint.

Is het een crème? Is het een balsem? De Baume-en-Eau à la Rose Noire heeft een unieke textuur op basis van de geavanceerde ‘water drop’-technologie. Dankzij deze technologie verandert de water-in-olie emulsie bij het aanbrengen op de huid in kleine minidruppeltjes die tot in het hart van de opperhuid doordringen. Goed nieuws want zo verliezen de werkstoffen niet aan kracht en kunnen ze hun taak efficient uitvoeren. De textuur voelt fris aan, en de finish is fluweelzacht. Tel daar het de aangename, bloemige geur van roos, magnolia en geranium bij (het signature parfum van de Rose Noire-lijn) en de beleving is compleet.

De Baume-en-Eau à la Rose Noire is een echte hydratatie-booster die je 's morgens en 's avonds op het gezicht en hals aanbrengt voor een optimale verzorgende en verjongende werking. 

Vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde luxe parfumeriespeciaalzaken en de sisley-counter in de Bijenkorf Amsterdam.

Sisley Baume-en-Eau à la Rose Noire €153, 50 ml.

/

Tags

beauty
sisley
baume-en-eau-a-la-rose-noire

Lees ook

Aanbevolen voor jou