Beauty

De perfecte huid in 90 seconden. Dit apparaat! #want

Een stralende huid is het halve werk. Wij hebben de perfecte tips voor de celebs die richting de Oscar-loper gaan.
Reading time 2 minutes

Dit weekend is het zo ver! De felbegeerde Oscars worden uitgereikt. Terwijl wij vol verwachting uitkijken naar de prijswinnaars en de dramatische rode-loper-looks, zijn de genomineerden en genodigden al druk aan het preppen. Van uitgebreide spa-behandelingen tot massagesessies - het is een tijdrovend proces. Als je op een rode loper staat, moet je er natuurlijk op je best uitzien! 

Wil jij hetzelfde resultaat maar heb je een drukker schema? Dan hebben we 2 simpele tips die met gemak in je dagelijkse beauty-routine passen. Lees snel verder hoe jij een Oscar-waardige look creëert vanuit je eigen huis:

STAP 1. REINIGEN

Voor een goed canvas onder je make-up heb je een gezonde huid nodig. En die krijg je door je huid goed te reinigen. Neem hiervoor bijvoorbeeld FOREO's reinigingstool LUNA 2. Deze handige gadget verwijdert onzuiverheden, reinigt je poriën en zorgt hiermee voor een zachte huid.

Dankzij de pulsaties van deze  siliconen gezichtsborstel zul je geen dode huidcellen meer treffen. 

STAP 2. SPA-TREATMENT

Voor een goede behandeling hoef je heus niet de deur uit. Met het massageapparaat UFO breng je een hoogwaardig Koreaans gezichtsmasker aan die je huid doet stralen. Binnen 90 seconden ben je klaar, maar heb je toch dat ontspanningsmomentje meegepakt.

Prima toe te voegen aan je dagelijkse routine dus! Bovendien is dit apparaat van een handig klein formaat, waardoor je 'm gemakkelijk meeneemt. 

Ondanks dat we zelf misschien niet op de rode Oscar-loper zullen poseren, ziet onze huid er met deze twee simpele stappen altijd op zijn best uit. Kom maar door met die schijnwerpers!

 

Bekijk hier alle FOREO-goodness voor een perfecte huid: www.foreo.com

 

 

 

Beelden via Instagram: @foreo

Tags

beauty
oscars
tips

Lees ook

Aanbevolen voor jou