Beauty

De grootste beauty trends van dit voorjaar

Van speldjes en sjaaltjes in het haar tot statement eyeliner. Dit worden de trends dit seizoen.
Reading time 2 minutes
Statement eyeliner

Weg met de subtiele cat-eye eyeliner. Dit seizoen mag het groter en creatiever. Zo kun je de hem verlengen of smoke it out voor een dramatische look.

Blush uit de 80's

Blush op de wangen of blush op de oogleden, het maakt niet uit. Dit seizoen breng je de blush aan waar je maar wilt!

Pruiken en haarstukken

Het is altijd leuk om met je look te spelen en dan zijn pruiken je beste vriend. Bij Moschino spotten we Gigi Hadid met een blonde pixie-cut en ook bij Fendi zagen we edgy blauwe lokken. 

De jaren '90 haarspeld

Misschien herken je hem wel, en we zijn blij dat hij terug is: de 90's haarspeld. Bij Versace zagen we gouden exemplaren die je lokken dit voorjaar fashionable uit je gezicht houden. 

De preppy middenscheiding

Of je nou krullend of steil haar hebt, de middenscheiding is altijd een goed idee. Zorg ervoor dat hij liniaalrecht is om er extra chic uit te zien. 

Frisse, gezonde huid

Een gezonde huid is een mooie huid. Dit accentueer je met hier en daar een beetje highlighter en een subtiele blush op de wangen. 

De faux lip piercing

Geen zin in een echte piercing, maar wil je wel experimenteren met je look? Dan kun je ook een lip piercing tekenen voor hetzelfde effect. Houd je gezicht verder naturel en leg de nadruk op deze futuristische lip-look. 

De paardenstaart als accessoire

Dit seizoen zagen we paardenstaarten gewikkeld in zijden sjaals met grafische patronen en felle kleuren. Een leuke manier om een vleugje kleur toe te voegen aan een minimalistische haarstijl. 

Nude lippen

Op de ss18 catwalks zagen we behalve rode en oranje lippen vooral ook heel veel nude lippen. Kies daarom voor een lichtroze, of abrikoos-kleurige lippenstift dit seizoen. Mat of glanzend, dat maakt niet uit!

De wetlook

De wetlook was voorheen vooral bestemd voor mensen met kort haar, maar dit jaar doet lang haar ook mee. 

Tags

beauty
make-up
beauty-trends
trends

Lees ook

Aanbevolen voor jou