Beauty

Het geheim van Sisley's vernieuwde cult-product Crème Réparatrice...!

Dat veel water drinken goed is voor de huid weten we inmiddels wel, en ook dat veelvuldig smeren bijdraagt aan een mooie, gezonde huid. Toch is de ene crème de andere niet en daarom loont het om eens te duiken in de vernieuwde Crème Réparatrice pour le corps van het luxe Franse cosmeticahuis Sisley, die (jawel!) vanaf vandaag in de winkels ligt!
Reading time 2 minutes

De Crème Réparatrice pour le corps is al 14 jaar een vaste waarde in de categorie cult-beautyproducten, dankzij haar herstellende, kalmerende en hydraterende vermogen. Maar, anno 2017 is deze klassieker verrijkt met een nóg efficiëntere, beter hydraterende formule – uiteraard, zoals we van Sisley gewoon zijn, op basis van louter hoogwaardige plantaardige extracten en oliën.

Allemaal leuk en aardig maar wat zit erin en hoe werkt dat dan precies? Welnu, aan de oorspronkelijke formule zijn drie essentiële nieuwe werkzame ingrediënten toegevoegd:

Biosaccharide

Deze afgeleide van tarwesuiker wordt verkregen uit mais en soja en zorgt ervoor dat de hydratatie van de huid geleidelijk wordt verhoogd totdat het twee uur na het aanbrengen een maximaal hydratatieniveau heeft bereikt. Dit is mogelijk doordat de Biosaccharide het vocht in de hoornlaag vasthoudt en werkt als een natuurlijk reservoir.

Kastanje-extract

De toevoeging van kastanje-extract heeft als doel om de barrière functie van de huid te herstellen door de hoornlaag te verstevigen en de vochtbalans in het hart van de opperhuid te verbeteren.

Karitéboter

Karitéboter wordt gemaakt van de kariténoot en is rijk aan essentiële vetzuren, Andiroba-olie, Allantonïne en Fytosqualaan. Het is rijk aan aan vitaminen (A, D, E en F) en staat bekend om de verzachtende en kalmerende eigenschappen. Bovendien zorgt het voor een verbeterde elasticiteit van de huid, terwijl het beschermt tegen wind, kou en zon. Doordat karitéboter vochtinbrengend is, helpt het ook tegen rimpels en huidveroudering. 

Kortom, een cult-product - met het bekende fijne parfum - dat nóg beter is geworden!

Vanaf vandaag verkrijgbaar bij geselecteerde parfumeriespeciaalzaken en de sisley-counter in de Bijenkorf Amsterdam, €122,50.

Tags

beauty
sisley
creme
creme-reparatrice-pour-le-corps

Lees ook

Aanbevolen voor jou