Beauty

De Dior Addict Lacquer Stick

De eerste lip lacquer van Dior met als gezicht de prachtige Jennifer Lawrence!
Reading time 1 minutes

Een nieuw jaar betekent altijd nieuwe lanceringen voor Dior Beauty. Dit keer introduceert het merk de Addict Lacquer Stick.

Weg zijn de dagen van matte lippen, dit seizoen is dé trend vloeibaar en glanzend, voor voluptueuze lippen. En Dior Addict Lacquer Stick is daarvoor de perfecte keuze!

De nieuwe trots van Dior Beauty heeft een stok-applicator, blijft tot 6 uur lang zitten en heeft een ongeëvenaarde textuur. De Addict Lacquer Sticks zijn nu beschikbaar in 18 levendige tinten die zijn onderverdeeld in vier unieke thema's - Pastel, Neon, Classic en Wild.

/

Dankzij de exclusieve Dior combinatie van 5 ultra-lichte oliën en bijenwas schijnt de gloss helderder dan het zonnige Los Angeles, waar de campagne met Jennifer Lawrence is gefilmd.

Creative & Image Director voor Dior make-up, Peter Philips zegt: "Voor deze nieuwe generatie van lipproducten wilde ik de comfort van een hydraterende balsem houden zonder afbreuk te doen aan kleurintensiteit en glans. Al dit moois binnen een enkele stick: onze Dior Addict Lacquer Stick."

Dior Addict Lacquer Stick gemaakt in LA

Tags

make-up
dior
jennifer-lawrence

Lees ook

Aanbevolen voor jou