Beauty

Zo maak je de signature look van Iris Law

Al eerder was deze Britse schoonheid het gezicht van Burberry Beauty. Tijd voor een vervolg!
Reading time 4 minutes

De zestienjarige dochter van acteur Jude Law en modeontwerpster Sadie Frost timmert hard aan de weg. Eerder dit jaar maakte Iris Law haar Burberry Beauty debuut met de Liquid Lip Velvets. Dit keer staan haar heldere groene ogen en wenkbrauwen in de schijnwerpers. 

Law vertelt ons meer over haar schoonheidstips, beauty routine en hoe zij zelf de Burberry Cat Eye Liner gebruikt.

Wat is jouw dagelijkse make-up routine?

Een beetje mascara, lippenbalsem op mijn ooglid en de Burberry Face Contour in de arcadeboog. En ik stip de aanzet van mijn wimperrand aan met de Burberry Cat Eye Liner. 
 

Heb je nog geheime eyeliner tips?

Ik vind dat eyeliner echt ideaal is voor het invullen van de ruimte tussen de wimpers, zo lijken je wimpers veel voller.
 

Als je de 'Cateye flick' van iemand anders zou kunnen hebben, wie zou het zijn?

Audrey Hepburn, zeker weten. 

Wanneer en waar draag je eyeliner?

Soms draag ik eyeliner bij een casual gelegenheid, maar ook als ik uiteten ga of ik iets speciaals heb. Ik vind dat je eyeliner eenvoudig kunt aanpassen aan elke gelegenheid.
 

En wat is je favoriete look?

Ik maak meestal een redelijk bescheiden flick en een lijntje langs de wimperrand. Af en toe gebruik ik daarbij een rode lipliner, bijvoorbeeld de Burberry Lip Definer in Military Red No.09 om een ​​dikker lijn te zetten. Geweldig om je oogkleur te accentueren als je blauwe of groene ogen hebt.

Is er iemand van wie jij de wenkbrauwen zou willen hebben?

Ik vind dat wenkbrauwen zeer specifiek zijn voor je gezicht en ik ben blij met de mijne. Toch zou ik stiekem wel van die  super dunne, getekende wenkbrauwen uit de jaren '20 willen hebben. Daarmee kan je denk ik gave dingen doen met oogschaduw. Maar, ik zou ze niet voor altijd willen!

Heb je wel is een misstap gemaakt met je wenkbrauwen in het verleden?

Toen ik jonger was en net begon te experimenteren met make-up, vroeg ik aan een vriendin om mijn wenkbrauwen te epileren. We waren beiden jong en het was absoluut niet nodig om ze te epileren. Ze trok per ongeluk een enorme hap uit mijn rechterwenkbrauw - en ik denk dat je dat voor altijd een klein beetje blijft zien. 

Wat is jouw wenkbrauw routine?

Ik epileer mijn wenkbrauwen niet, meestal borstel ik ze gewoon omhoog en in model. Af en toe gebruik ik wat hairspray op een oud mascara borsteltje zodat ze beter in model blijven.

Ik gebruikte voorheen nooit echt make-up op mijn wenkbrauwen omdat ik niet het juiste product kon vinden. Het voelde alsof mijn wenkbrauwen overdreven  waren ingevuld. Maar toen ik Burberry Full Brows in Ash Brown No.03 probeerde zag het er zo natuurlijk uit, heel mooi. Ik gebruik voornamelijk de water-based kant van deze dubbelzijdige pen.

Full Brows

De Burberry Full Brows breng je moeiteloos aan. De intensiteit is aanpasbaar door de twee stappen van dit wenkbrauw-product. Met de waterliner defineer je de wenkbrauw en zet haarachtige strepen voor een natuurlijke look. Het andere uiteinde bestaat uit een poederwax, hiermee kun je de intensiteit opbouwen en zorg je dat het product lang blijft zitten. 

Burberry Full Brows €30,-

Cat Eye Liner

De nieuwe waterproof en longwear Burberry Cat Eye Liner is geïnspireerd op een kalligrafiepenseel. Deze maakt een ultra-precieze applicatie mogelijk, hiermee kun je gemakkelijk een scherpe lijn en flick zetten. Met de kegelvormige sponsapplicator aan de andere kant maak je de ooglook nog intenser, bijvoorbeeld voor een smokey- eye. 

Burberry Cat Eye Liner €37,-

Bekijk de nieuwe Cat Eye Liner- en Full Brows-campagnevideo van Burberry Beauty hieronder

Nieuwe Burberry Cat Eye Liner en Full Brows met Iris Law

Tags

make-up
burberry
iris-law

Lees ook

Aanbevolen voor jou