Beauty

Beauty Trend Report SS18: Make-up

Van een naturel look, tot fel-rode lippen. Dit zijn de beautytrends voor deze zomer.
Reading time 2 minutes
make-up

Glowing

Voor deze look ga je 100% natural. Oke.. een goede moisturizer doet het nodige werk, misschien een kleine touch van het wenkbrauwpotlood maar daar houden we het dan ook bij. Een beetje lippenbalsem en je look is af. Less is immers more.

Rock n' Roll

Voor S/S' 18 is de trend duidelijk, de smokey eye is weer terug van weggeweest. Wel een more natural versie van de bekende oogschaduw-trend. Deze look creëer je met zachte aarde-tinten. En uitblenden...heel veel uitblenden.

Colour pop

We zagen het al bij Chanel, voor S/S' 18 gaan we voor kleur. Roze, blauw, oranje of geel, je wordt meteen blij van deze trend. Experimenteer en have fun!

Cat eye

Een goede cat-eye is altijd fijn. Voor de aankomende lente gaan we voor de bold-cat-eye. Het liefst is de liner gitzwart. Werk vooral niet te netjes, voor S/S'18 mag de lijn wat voller zijn en vooral lekker lang uitlopen. 

Vandaag is Rood

Wie houdt er niet van een klassieke rode lip? Het maakt je outfit chiquer en je gezicht sprekender. Voor de lente van 2018 gebruik je naast een goede rode lippenstift (het liefste brandweerrood of oranjerood) ook een lipliner,  zo blijft je lipstick gegarandeerd heel de dag zitten .

 

All that glitters

Glitter en Glamour voor S/S' 18. Bij Christopher Kane subtiel, met een vleugje metallic. Bij Gucci en Topshop was het uitgesprokener, met roze en blauwe glitters. Voor welke look je ook gaat, gegarandeerd dat jij de hele dag shinet! 

 

 

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou