Beauty

Beauty news! Jorja Smith is nieuwe ambassadrice van...

De Britse singer-songwriter Jorja Smith brengt haar coole stijl, oorstrelend stemgeluid en vooruitstrevende blik naar het iconische modehuis.
Reading time 1 minutes

Deels dankzij Maria Grazia Chiuri heeft Dior als merk een enorme sprong gemaakt op het gebied van female empowerment. Feministische slogans op de runway, projecten om vrouwen te supporten op de werkvloer en inspirerende ambassadrices.

Een paar weken geleden lanceerde het modehuis nog een beautycampagne met hun andere ambassadrice, de beeldige Bella Hadid, maar nu zijn alle ogen gericht op Jorja Smith! De voor een Grammy-genomineerde artieste is op hoog tempo de wereld aan het veroveren met haar muziek. Met haar debuutsingle “Blue Lights” wist ze binnen een maand op Soundcloud zo’n 400.000 streams te verzamelen. Fast forward naar het heden en heeft ze samengewerkt met Drake, Kendrick Lamar en Preditah. Say what?!  Een echte powervrouw en dus een goede match met het female empowering Dior. Wij zijn heel benieuwd naar wat deze mooie samenwerking gaat voortbrengen.

Lees ook

Aanbevolen voor jou