Beauty

Ontmoet Adwoa Aboah, het nieuwe gezicht van Marc Jacobs Beauty

Adwoa Aboah is het nieuwe gezicht van Marc Jacobs Beauty!
Reading time 1 minutes

Model en activist Adwoa  Aboah past met haar unieke schoonheid en tomboy-achtige stijl perfect bij het Amerikaanse merk. In 2018 zal ze te zien zijn in de campagne van Le Marc Liquid Lip Crayon, een nieuwe lipstick die twee kleuren aanbrengt in dezelfde beweging. 

Adwoa is een aanvulling op het Marc Jacobs team bestaande uit andere pretty faces zoals: Kaia Gerber, Edie Campbell, Jessica Lange, Winona Ryder en Aya Jones.

‘’Marc boekte mij voor mijn eerste modeshow. Het was een droom die uitkwam, vanaf dat moment was hij een van mijn grootste supporters. Ik ben heel vereerd dat ik het gezicht van Marc Jacobs Beauty mag zijn, vooral omdat samenwerken met Marc altijd heel inspirerend is.’’ - Aldus het 25-jarige model.

 

Naast haar carrière als model is Adwoa ook activiste voor het Gurls Talk project, een online platform over feminisme waar vrouwen hun verhaal kunnen delen en eigentijdse onderwerpen kunnen bespreken.

Haar geschoren hoofd, gebleekte wenkbrauwen, unieke uiterlijk en relaxte houding breken met de normen van de mode- en beautyindustrie en geven een stem aan een generatie die gemarkeerd wordt door verschil en individualiteit. Go Adwoa!


Bekijk meer backstage foto’s van de campagne hier: 

/

Tags

marc-jacobs
adwoa-aboah
marc-jacobs-beauty
gurls-talk-project
le-marc

Lees ook

Aanbevolen voor jou