Beauty

Getest: de nieuwste handcrème van Chanel

In de herfst en winter krijgen onze handen het zwaar te verduren. Daarom is de nieuwe handcrème van Chanel een must-have.
Reading time 1 minutes

Handige verpakking

Chanel gaat voor een gebruiksvriendelijke verpakking, die er ook nog eens elegant uitziet. Een handcrème moet gemakkelijk mee te nemen zijn, en dat is zeker het geval met dit handige ontwerp. Daarnaast is de crème easy te doseren. Ideaal!

Fijne formule

De formule is geïnspireerd door de beroemde handcrème gemaakt door miss Gabrielle Chanel in 1927. De crème is samengesteld op basis van voedende rozenwas, verkregen via destillatie van bloemen die zijn geplukt in het Zuid-Franse Grasse, zoals de Iris pallida bloem. Deze bloem zorgt ervoor dat de bruine vlekjes in de huid vermoiunderen. De sheaboter heeft een verzachtende werking, terwijl het hyaluronzuur zorgt voor een 'plump'-effect.

Ultra-lichte textuur

Een handcrème moet uiteraard voeden, maar vooral ook niet te lobbig zijn qua textuur; niemand houdt immers van vette handen. En dit is precies waar de handcrème van Chanel in slaagt, een luchtige textuur met genoeg voedende Ingrediënten om je handen de hele dag gehydrateerd te houden.

 

Hand Cream Chanel, 49 euro voor 50 ml.

www.chanel.com

 

Tags

chanel
beauty
handcreme

Lees ook

Aanbevolen voor jou