Beauty

Dé make-up trends van dit najaar - met handige video's

De herfst begonnen en it's time to shine!
Reading time 2 minutes

Hot Lips - De nieuwe trend van dit seizoen is om de lippen perfect te stiften zonder strakke lip-contouren. Vervang je lipliner door twee lippenstiften van dezelfde kleur - de ene iets lichter dan de andere. Gebruik de lichtere tint voor de buitenranden en vul het midden van je lip met de donkere kleur. Deze twee-tonige manier van lippenstiften blijft niet alleen langer zitten, je kunt het ook gemakkelijk met je vingertoppen aanbrengen! 

Chanel: herfst / winter 2017 collectie.

Extreme Cat Eye - geïnspireerd door Kate Moss, mag het dit najaar ietsje meer zijn. Zet je zwarte (vloeibare) eyeliner zwaar aan voor maximaal resultaat. 

Metallic - Laat je imspireren door de jaren '60 en kies voor metallic tinten op je oogleden voor een glanzende en grafische look.
 

Burberry how-to-do Cat Eye make-up

Minimalisme - de natuurlijke en nude make-up trend is al een aantal seizoenen aanwezig op de catwalk. Dit betekent echter niet dat we al onze make-upjes kunnen opbergen, nee, deze winter wordt de nude trend juist complexer en genuanceerder. Het gaat namelijk om perfectie, maar op een subtiele manier; denk bijvoorbeeld aan een flawless skin, perfect gescheiden wimpers en verzorgde wenkbrauwen zonder dat het er gemaakt uitziet.

Pink Beauty - roze tinten op de wangen, ogen en lippen. Roze zorgt namelijk voor een elegante en frisse beauty look en is tegelijkertijd heel draagbaar. Probeer ook eens paars en fuchsia als je durft!

 

MAC herfst / winter fashion week trends

Expressieve wimpers - hoewel minimalisme in make-up nog steeds de norm is, mogen de wimpers full on! En dan het liefst met veel laagjes zwarte, paarse of donkerblauwe mascara! 

Highlights - Kies transparante producten met subtiele lichtreflecterende deeltjes die de huid een zacht gevoel geven en tegelijkertijd zorgen voor een healthy glow. Gebruik een mooie highlighter op de plekken waar 'de zon je aanraakt': de binnenkant van je oog, de jukbeenderen, op je neus, kin en bovenlip. 
 

Giorgio Armani easy night look

Natuurlijke en verzorgde wenkbrauwen - Geen strakke, onnatuurlijk brows maar mooie verzorgde wenkbrauwen die je fixeert met een speciale styling gel en een borsteltje. 
 

Tekst: Debenhams in samenwerking met Dr. Hauschka's make-up artist Julia Gutmanis.

Foto: Liene Petersone.

Tags

burberry
mac
mac-cosmetics
beauty
make-up
giorgio-armani
najaarstrend
chanel
herfst-winter

Lees ook

Aanbevolen voor jou