Beauty

8x essentiële huidverzorging waar je niet zonder kunt leven

Als je deze producten nog niet in je collectie hebt is het hoogste tijd voor een shopping sessie. Deze essentials mag je niet missen!
Reading time 4 minutes

In beauty wereld veranderen producten continu en is er altijd iets nieuws om te proberen. En hoewel experimenteren met de nieuwste crèmes, moisturizers en lotions leuk is, zijn dit de acht producten die de tand des tijds hebben doorstaan en die echt niet in je collectie mogen ontbreken. 

 

Estée Lauder Advanced Night Repair

Als het gaat om primeurs wint de Estée Lauder Advanced Night Repair als eerste lichtgewicht serum van zijn tijd. Dit is het eerste product dat een bruine fles gebruikte om de formule te behouden.

Het origineel debuteerde in 1982 en tot op de dag van vandaag blijft het een ​​ster product voor het behoud van een jeugdige huid.

SK-II Facial Treatment Essence

Ook wel het “wonder water” en geliefd bij velen. Dat maakt het niet vreemd dat de formule de afgelopen 35 jaar niet is veranderd. 

Dankzij het belangrijkste ingrediënt Pitera, rijk aan vitamines, mineralen en organische stoffen. Met de SK-II Facial Treatment Essence blijft je huid egaal, worden rimpels verminderd en ziet je gezicht er fris en gezond uit.

La Mer Crème de la Mer

Het is het neusje van de zalm. De Crème de la Mer werd voor het eerst ontdekt in de jaren 1970 en nam 12 jaar om zich, samen met het beroemde merk Miracle Broth, te perfectioneren. 

Tientallen jaren later, is het nog steeds de go-to anti-aging crème voor een jeugdig huid.

Shu Uemura Ultime8 Cleansing Oil

Toen Shu Uemura Ultime8 Cleansing Oil voor het eerst in 1960 werd geïntroduceerd, was er slechts één variant. Nu56 jaar later, bestaat de Cleasing Oil in meer dan zes varianten voor verschillende huidtypes.

Dit is een van de meest beroemde merken als het gaat om reinigingsolie en verwijdert je make-up als de beste. 

Laura Mercier Tinted Moisturiser

Half huidverzorging en half make-up - het is het beste van beide werelden. Niemand kan een betere getinte moisturizer noemen dan die van Laura Mercier, want ja, echt waar, deze is echt zo goed. 

Al geïntroduceerd in de late jaren '90, maar nog steeds wint dit moisturizer beauty awards en blijft een van de best verkochte producten. 

Clinique Dramatically Different Moisturising Lotion

De laatste stap van de beroemde Clinique drie-stappen huidverzorging is de Dramatically Different Moisturizing Lotion. Dit product werd al in 1968 gelanceerd. 

Dit is een van de pioniers van hypoallergene en daarmee ideaal voor de gevoelige huid. De hydraterende lotion verzorgt je gezicht de hele dag. 

Caudalie Beauty Elixir

Een favoriet van beroemdheden en hun make-up artists is het Beauty Elixir van Caudalie. Het is een toner, serum, settingspray, huid prepper, en nog veel meer.

De geur is zeer aangenaam waardoor dit product perfect is voor een  pick-me-up moment. 

Kiehl’s Ultra Facial Cream

Het is een vervolg op de oorspronkelijke Ultra Facial Moisturizer, deze versie debuteerde in 2005. En is sindsdien een top keuze onder modellen en beroemdheden. 

De Ultra Facial Cream van Kiehl's is perfect voor de droge huid door de vochtinbrengende verzorging en werkt 24-uur lang. 

Fotografie: Soon Lau/Awesome Image
Art Direction: Meng Chee Chong

Tags

kiehl-s
caudalie
estee-lauder
shu-uemura
laura-mercier
sk-ii
clinique
la-mer

Lees ook

Aanbevolen voor jou