Beauty

5 x heerlijke herfstparfums

Wat hebben we genoten van die lange, mooie zomer. Maar de herfst heeft haar intrede gedaan en we verruilen de terrasjes voor onze oude vertrouwde bank. Maar eerst even naar het badkamerkastje...
Reading time 2 minutes

De zomerse patronen doorbreken we namelijk ook in onze toilettas: de bronzer wordt een subtiele blush, de hogere spf-factor wordt ingeruild voor een meer voedende crème en ook de finishing touch, het parfum, wordt geüpdate. 

Zo maken lichte en bloemige geuren plaats voor wat zwaarders, kruidiger, meer hout. Wij zetten vijf heerlijke herfstgeuren voor jou op een rijtje.

DIPTYQUE - Vetyverio

Het Paris-based merk Diptyque weet immer te verrassen met finesse, zo ook in hun geuren. Vetyverio biedt de perfecte balans van hout, een tikkeltje citrus, rokerigheid en bloemen.

 

 

100ml €98 (Verkrijgbaar bij Skins)

KILIAN - "My Kind of Love", BOYS

Een stoer parfum met verrassend karakter. Je ruikt nootmuskaat, kaneel, maar ook limoen en een beetje cederhout voor some extra sensuality.

 

 

30ml €67 (verkrijgbaar bij Douglas)

DIOR - Ambre Nuit

De diepe geur van amber en het poederige van Turkse roos. Deze exclusieve geur van Dior is een prachtige cadeau voor jezelf.  

 

 

125ml €198

JO MALONE - Oud & Bergamot Cologne Intense

Hoe warm wil je een parfum hebben? Wederom een snufje cederhout, ditmaal gepaard met de heerlijkheid en het mysterieuze van oud, opgefrist met bergamot. (Tip: ook heel fijn als geurkaars...)

 

 

100ml €136

CHANEL - Eau de toilette N°5 L'Eau

Een klassieker, zo vertrouwd, met een hedendaagse twist: Chanel N°5 L'Eau. Het legendarisch boeket is nog waar te nemen, maar bovenal ontdek je een melange van onder andere honing, sinaasappel en katoen. 

 

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou