Beauty

5 x de meest opvallende beautylooks tijdens MBFWA

Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam is niet alleen een feestje voor modeliefhebbers; ook op het gebied van make-up was het genieten geblazen. L'OFFICIEL NL was backstage en zag hoe de make-up artists van MAC Cosmetics de fraaiste en meest opvallende looks creëerden.
Reading time 1 minutes
Ingetogen en edgy

Tijdens 'Amsterdam maakt er wat van' toonden zes ontwerpers een aantal nieuwe creaties, gemaakt van gebruikte kleding. De beautylooks varieerden van extreem en uitbundig tot ingetogen en zoet met een vleugje roze op zowel de wangen als de oogleden in combinatie met een contrasterend metallic detail op de lip.

Vurige lippen

Merel van Glabbeek liet zich voor haar collectie inspireren door Mexico, het land van Latin-stijliconen zoals Dolores del Río en Frida Kahlo. Vurig, krachtig en elegant; en dan zijn knalrode lippen natuurlijk een onmisbaar detail! Fierce in een handomdraai!

Twiggy wimpers

Ontwerper Tony Cohen presenteerde een prachtige collectie vol sierlijke silhouetten. De make-up was minimaal met een subtiele glow op de wangen terwijl de focus op de ogen lag, met flink aangezette mascara op zowel de boven- als onderwimpers.

Soft glow

Zachte pasteltinten voerden de boventoon in de futuristische looks van het ontwerpersduo Maison the Faux. De make-up sloot naadloos aan op dit beeld, met een hoofdrol voor verschillende roze nuances en een metallic glans op de lippen.

 

 

Over de top

Bas Kosters houdt wel van een kunstzinnig feestje, zowel qua kleding als make-up. Ook ditmaal koos de ontwerper voor kleurrijk, extreem en maf en mochten de make-up artists zich backstage uitleven met uitgeveegde lippenstift, heftig aangezette ogen, en geverfde wenkbrauwen.

Foto's Peter Stigter

 

Shop

Schermafbeelding 2017-07-26 om 10.28.22.pngstudio fix fluid foundation.jpgSchermafbeelding 2017-07-26 om 10.28.52.pngSchermafbeelding 2017-07-26 om 10.28.05.pngmac-cosmetics_bad-and-bold-mascara_pd-open-02_1500x1500.jpg

Tags

beauty
make-up
mbfwa
mac
mac-cosmetics

Lees ook

Aanbevolen voor jou