Beauty

4x spa's waar je wel heel goed kunt vertoeven

Om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte is een wellnessbezoek geen overbodige luxe. En als je gaat, doe het dan meteen goed. Voilà: de absolute top binnen de Sisley spa’s op een rijtje.
Schermafbeelding 2017-01-20 om 15.24.55.png
1. Constance Le Prince (Mauritius) | Grappig weetje: dit hotel is vernoemd naar de Nederlandse Prins Maurits van Oranje, Graaf van Nassau (1567-1625), pionier van de specerijenhandel in de Indische Oceaan. Maar nog belangrijker is het om te weten dat dit luxueuze toevluchtsoord is omgeven door zandstranden en turquoise water én dat de spa de beste pedicure heeft van heel Mauritius.
12_photo_principale.jpg
2. Hotel Christopher (Saint-Barths) | Kijk goed om je heen want er is kans dat je Beyoncé hier aantreft… in een badjas! De superster komt namelijk regelmatig dineren in Hotel Christopher Saint-Barth, en het zou ons niets verbazen als ze en passant ook een bezoekje aan de spa brengt.
byblos-hotel-saint-tropez-spa-sisley-6.jpg
3. Hôtel Byblos (Saint-Tropez) | Het interieur van de spa van het Byblos Hotel in het chique Saint Tropez komt overal vandaan. Zo is er een Libanese kamer, gemaakt van stenen uit een zeventiende-eeuws paleis in Beiroet en een suite van keien, rechtstreeks uit Jeruzalem. Buiten geniet je echter van de air van een Provençaals dorp.
chateau-saint-martin-7.png
4. Chateau Saint-Martin & Spa | Midden in de Provence staat een sprookjesachtig kasteel, omringd door betoverende tuinen en met uitzicht op het karakteristieke stadje Vence. Het bevindt zich het Château Saint-Martin & Spa, met behandelkamers die uitkijken op de oevers van de Franse Rivièra. De ultieme mediterrane ervaring, met alles erop en eraan. Wie verblijft, wil nooit meer naar huis.

Lees ook

Aanbevolen voor jou