Beauty

3 x Bootylicious

Onder vermelding van de hashtag #belfie (oftewel: ‘ butt’ en ‘selfie’) stralen op Instagram de welgevormde billen je tegemoet. Drie manieren om razendsnel de derrière op te lappen voordat de zomer begint.
Reading time 3 minutes
1. Smeren, Smeren, Smeren. 

Naast eindeloze squatten, lunges en burpees – arghhh – moet ook het belang van smeren niet worden onderschat. En dan bij voorkeur iedere dag en met een goede verstevigende crème die de microcirculatie stimuleert, de elasticiteit van de huid verbetert en vetophopingen tegengaat. Nee, niet simpelweg door even snel een kloddertje crème ertegenaan te gooien, maar door uitgebreid de tijd te nemen. Masseer de crème uitvoerig in om de drainerende werking ervan te versterken. Als je dit consistent doet (plus veel water drinkt en je dieet aanpast) verdwijnen de putjes. Hoera. 


Sisley, Sisleÿa Concentré Anti-Age Fermeté Corps, €338. 
www.sisley-paris.com

2. De Braziliaanse methode.

Ferme billen van beton waarop je bij wijze van spreken een kopje koffie kunt zetten. Die willen we allemaal wel. Jaloersmakend zijn de exemplaren van Braziliaanse schoonheden zoals Adriana Lima, Gisele Bündchen en Alessandra Ambrosio. Je zou je bijna afvragen wat er toch in het Zuid-Amerikaanse water zit. Is een appetijtelijke bilpartij onderdeel van het Braziliaanse erfgoed? Enfin. Hoe zit het nu met die wereldberoemde, welgevormde Braziliaanse billen? Zijn het de genen? Of is er toch iets anders miraculeus aan de hand? Jazeker. Dat mirakel is wonderboy Leandro Carvalho, een coach die gespecialiseerd is in het liften en versterken van billen, dank- zij zijn beproefde zestigdaagse ‘triangle’-training. Het geheim? Leandro combineert squats met cardio-oefeningen en capoeira om alle spieren aan te spreken voor een perfecte, pronte kont.

Brazil Butt Lift-box met 3 dvd’s, via www.beachbody.com.

Foto door: Bjarne Jonasson

3. LPG-behandeling.

Je bent fink aan het diëten, je sport je een ongeluk en toch willen die lokale hardnekkige vetjes en sinaasappelhuid niet verdwijnen. Tel daarbij op dat Vadertje Tijd ook niet stil zit en dat naarmate de jaren verstrijken de collageen- en elastineproductie afnemen waardoor de huid haar stevigheid verliest. Met andere woorden: het gaat hangen, lubberen en zakken. Tijd om in actie te komen! Ho, stop, hold your horses: een bezoekje aan de plastisch chirurg kan altijd nog. Wellicht is het een goed idee om je eerst eens te verdiepen in de zogenaamde lipomassagebehandelingen met behulp van een LPG-apparaat. Dit zet een natuurlijk proces van verwijdering van vetophopingen in gang en maakt de huid gezond en sterk, terwijl de afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd. Hoe? Welnu, de cilinders van dit ingenieuze apparaat pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame, regelmatige bewegingen af, waardoor de huid, onderhuid en het onderliggende bindweefsel stevig maar pijnloos worden gemasseerd. Huidgymnastiek op Olympisch niveau, zeg maar. Na zes tot acht sessies is de kwaliteit van de huid zichtbaar verbeterd, zijn de contouren van het lichaam strakker en worden de vrouwelijke rondingen beter gedefinieerd. En dat zonder operatie. Kortom, no pain, wél gain


Knap Institute, LPG-behandeling, prijs op aanvraag. 
www.knapinstitute.nl

Tags

beauty
health
sisley
belfie
bootylicious

Lees ook

Aanbevolen voor jou