Be Well

Zo krijgt je huid de perfecte glow in 60 minuten

Hoewel omringd door de levendigheid van het Museumplein, de PC Hooftstraat en de Van Baerlestraat is het statige Conservatorium hotel een oase van rust waar zalig kunt vertoeven. Binnen deze muren vind je ook een luxe spa - Akasha Holistic Wellbeing - met uiteenlopende behandelingen. Waaronder de Diamond Cocoon Experience. Van de naam worden we gelukkig...
Reading time 1 minutes

Smaakvolle hotelkamers, eggs benedict to die for, waanzinnige gerechten bij Taiko, signature cocktails van Tunes Bar en onberispelijke hospitality; allemaal te vinden onder het dak van het Conservatorium hotel.

/

Maar natuurlijk ook Akasha Holistic Wellbeing! Een serene en ruime omgeving (1000m2) met een uitstekend zwembad, privéhammam en compleet uitgeruste gym. Het behandelmenu biedt een ruime keuzemogelijkheid aan massages, gezichtsbehandelingen en mani's & pedi's. Relaxation, revitalizing, detoxing, voor ieder wat wils. 

Recentelijk viel ons oog op de Diamond Cocoon Experience. Een 60 minuten durende gezichtsbehandeling met het gebruik luxueuze van Natura Bissé-producten en doeltreffende massagetechnieken. De behandeling bestaat uit drie etappes: reiniging met active charcoal en peeling, gevolgd door een masker om de huid te versterken en witte jade-massage, ten slotte wordt je huid beschermd tegen vervuiling. Het resultaat is een gezuiverde en versterkte huid met een met 5-sterren glow.

 

Bekijk de Diamond Cocoon Experience hieronder:
 

Voor meer informatie en het boeken van een behandeling, klik hier.

 

Conservatorium
Van Baerlestraat 27, Amsterdam

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou