Be Well

Yoga, welke vorm past bij jou?

Opgericht 3000 jaar voor Christus, is yoga nog nooit zo populair geweest als nu: elk jaar komen er nieuwe, meer ongewone concepten en oefeningen naar voren. Waar moet je beginnen? Wij helpen je een handje.
Reading time 56 seconds
ACROYOGA

Een combinatie van acrobatiek en Thaise massage. Na de individuele warming-up-sessie spitsen de deelnemers zich in groepjes van drie. Je wisselt elke keer van rol: de basis, de flyer en de spotter. Door samen te werken combineer je flexibiliteit met teamspirit.

BIKRAM YOGA

Deze oefening is vooral bedoeld voor als je wel een beetje tegen tropische hitte kan. Met 26 oefeningen in een zaal waar de temperatuur kan oplopen tot +38 ° С werk je je vrij snel al in het zweet. Niet geschikt voor mensen met een hartaandoening!

VINJASA YOGA

Dit is de perfecte vorm van yoga om te ontspannen, lekker op een rustig tempo. Bij uitstek geschikt voor als je een beginner bent.

STRALA YOGA

Dit is dé ultieme combinatie van yoga, fitness en dans. Deze vorm van yoga is veel vrijer dan de traditionele vormen. Onder begeleiding van muziek let je op je ademhaling, balans en stretching.

Tags

yoga
how-to
vinyasa
acroyoga
bikram
strala

Lees ook

Aanbevolen voor jou