Be Well

Toe aan een welness-retreat? Ga naar Ibiza!

De ideale detox-bestemming op Ibiza: Cas Gasi!
Reading time 1 minutes

De locatie

Dit elegante toevluchtsoort in het Spaanse stadje Santa Gertrudis biedt de ideale combinatie van modern design en rustieke, traditionele elementen. Je kunt hier de drukte van Ibiza ontvluchten en genieten van het adembenemende landschap. Maar als je er zin in hebt, dan sta je binnen 30 minuten in het levendige centrum van Ibiza!

Het landhuis bestaat uit prettige kamers en suites en is omgeven door weelderige tuinen en een zwembad van 18 meter lang. Very instagrammable! In het restaurant worden Mediterraanse gerechten geserveerd met biologische groenten uit eigen moestuin. Zelfs de huiswijn wordt geproduceerd op het landgoed!  

/

Een plek voor welzijn

Naast een gewone relax-vakantie kun je je hier ook terugtrekken voor een goede welness-ervaring; er is een high-tech fitnessruimte met een indrukwekkend uitzicht, je kunt meedoen met yogasessies en er is een SPA met La Biosthétique schoonheidsbehandelingen. Bovendien zijn er speciale detox-programma's, afgestemd op verschillende doelstellingen. Zo kun je er een veganistisch dieet volgen, de ins and outs van een raw dieet leren kennen en als je weer naar huis gaat krijg je op maat gemaakte yoga- en pilatesoefeningen mee naar huis.

Landhuis Cas Gasi, Santa Gertrudis de Fruitera in Spanje. 
Meer info en reserveringen op  www.casgasi.com 

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou