Be Well

Summer-body ready in Amsterdams nieuwste gym

Deze maand opende de hipste en coolste gym van Amsterdam. 'Saints & Stars' is je nieuwe favoriete plek voor een workout én uitgaansgevoel in een.
Reading time 1 minutes

Of het nu gaat om personal training of een actieve groepsles, één ding is zeker: resultaten staan bij Saints & Stars hoog in het vaandel. Van geur, licht tot geluid, deze gym is een total package waar sport en ontspanning samenkomen. Het luxueuze interieur -van de hand van ontwerper Eric Kuster!-  komt uitstekend tot zijn recht in de kleedkamers, juicebar en club-like workout ruimtes. En vergeet ook de eigen sportkledinglijn niet!

De Holy Box of de Holy Shred? Saints & Stars biedt twee 50-minuten-durende groepslessen in twee aparte ruimtes met een geheel eigen karakter. De Holy Shred is een workout geïnspireerd op bootcamp-elementen met een afwisselende combinatie van treadmills en kracht. Met deze intervaltraining verbrand je al snel zo’n 800 tot 1000 calorieën! 

De Holy Box is een bokstraining die eveneens is geïnspireerd op HIIT (high Intensity Interval Training). De combinatie tussen kracht en cardio zorgt voor een afwisselende workout met zogenaamde aqua punching bags, boksballen gevuld met water. Lees: minder belastend voor de gewrichten.

/

So get those guns out! 


Saints & Stars
Tweede Constantijn Huygensstraat 41
1054 CP Amsterdam
www.saints-stars.com

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou