Be Well

Make-up is kunst! En deze 6 looks bewijzen dat

Artistiek, anders en toch ingetogen en verfijnd. Hanteer de borstels en kwasten als penselen en gebruik je gezicht als canvas. Release the make-up artist in you!
Reading time 2 minutes

& Other Stories heeft sinds zijn lancering in 2013 naam gemaakt als een toonaangevend sophisticated cool modelabel met designateliers in Parijs, Stockholm en Los Angeles. Maar wat weinigen weten is dat het merk oorspronkelijk was bedacht als een beautymerk! Dat verklaart meteen waarom de beauty- en make-upproducten van & Other Stories echt goed zijn en niet zomaar een aanvulling op de modelijnen. De hoogwaardige kwaliteit is bovendien de verdienste van het creatieve team dat erachter zit. Zo was de internationaal erkende makeup artist Lisa Butler verantwoordelijk voor de samenstelling van het make-up assortiment, terwijl Ben Gorham, oprichter van het beroemde parfumhuis Byredo, zich samen met ‘neus’ Jérôme Epinette over de geuren ontfermde. Zeker niet de minsten!

Of het nu gaat om blush, oogschaduw of lippenstift , rode draad in de make-up zijn de intense pigmenten die lang blijven zitten en die je, door verschillende laagjes aan te brengen, zo dekkend kunt laten zijn als je zelf wilt. Met name het eff ect van de Metallic Eye Colour is spectaculair: van licht transparant tot diepglanzend. Zelfs na een avondje uit schitteren je oogleden nog even boldly. Andere favoriet is het sterproduct Cheek & lip tint voor zowel op de wangen als op de lippen. De kleur versmelt perfect met de huid voor een natuurlijk resultaat. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de luxueuze, minimalistische, ‘cleane’ esthetiek van de verpakkingen. & Other Stories heeft winkels in Amsterdam en Utrecht en is verkrijgbaar online.

Bekijk de looks:

credits

Fotografie: Carlos Teixeira 

Styling: Laia Gómez

 

Tags

beauty
make-up

Lees ook

Aanbevolen voor jou