Be Well

Haren wassen, zó moet het dus echt:

Neem de tijd en maak van haren wassen een geraffineerd ritueel; het resultaat? Een moment van ontspanning én prachtig gezond haar.
Reading time 1 minutes

Als het aan Sisley ligt ziet ons haarwasritueel er voortaan heel anders  lees: luxueuzer  uit. Het Parijse huidverzoring- en cosmeticahuis lanceert namelijk een nieuw merk, ditmaal speciaal gericht op mooi en gezond haar: Hair Rituel by Sisley. Dat Sisley nu ook mikt op haarverzorging is helemaal zo gek nog niet, gezien de ruim veertig jaar lange ervaring op het gebied van hoogwaardige skin care. En laat de samenstelling van de hoofdhuidcellen nou ontzettend lijken op die van gewonde huidcellen. Daarbij komt het feit dat het dezelfde externe factoren zijn, zoals stress, vermoeidheid, vervuiling en ouderdom, die de kwaliteit van deze cellen kunnen aantasten. Al die kennis was dus al in huis! 

Net als bij de huidverzorging stoelt de formule van Hair Rituel by Sisley op krachtige botanische extracten en essentiële oliën die in combinatie met mineralen, vitamines en proteïnen zorgen voor een gezonde hoofdhuid, gerevitaliseerde haarzakjes en een optimale haarvezel. Kortom, het haar wordt van aanzet tot punt verwend. Bovendien is het complete assortiment, met twee shampoos, een conditioner, serum, masker en olie, subliem geparfumeerd. Luxuezer dan dit wordt een haarwasbeurt niet.

Shop hier de haarprodcuten:

Shop

Hair_Rituel_HUILE _PRECIEUSE-.jpgHair_Rituel_Masque_Soin.jpgHair_Rituel_Serum_revitalisant-Fortifiant.jpgHair_Rituel_Soin_Lavant_Revitalisant_Volumateur.jpgHair_Rituel_Soin_Lavant_Revitalisant_Disciplinant.jpgHair_Rituel_Creme_Demelante_Restructurante.jpg

Fotografie: Daniel Scheel

Tags

sisley
hair-rituel-by-sisley

Lees ook

Aanbevolen voor jou