Be Well

Dé tip voor een simpele bedroom make-over?

Geef je slaapkamer een compleet nieuwe (en duurzame) look.
Reading time 1 minutes

Toe aan een frisse start van het nieuwe jaar? Dan hebben wij een tip voor je! Je slaapkamer is namelijk dé plek waar je de dagen begint en eindigt - als een soort reset-moment! Maak van je slaapkamer een fijne, prettige ruimte met een goede vibe door het een mini-make-over te geven. Zo begin je opgeruimd en uitgeslapen aan het nieuwe jaar.

 

No need voor een drastische verbouwing - een simpele verandering kan je slaapkamer al een nieuwe feel geven. Neem bijvoorbeeld de duurzame en crispy lakens van het nieuwe textiellabel Kepri Cotton. Deze ethische lakens komen in twee verschillende katoensoorten: van stevig percaal geweven katoen of een soeperele satijn geweven katoen.  

De mindset achter het minimalistische kleurenpalet van Kepri Cotton is simpel: textiel is de meest vervuilende industrie ter wereld. Kies daarom voor duurzame materialen en een tijdloze kleur zoals Urban GreenMorning Rose, Crispy White en Stone Blue. Ook leuk: de dekbedsets komen in prachtige groene dozen zonder plastic verpakkingen. Mooi voor in de slaapkamer én goed voor het milieu! 

Zie hier een greep uit de collectie:

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou