Actie

Winnen...! Is deze zachtroze Hvisk-tas straks van jou?

Ter gelegenheid van de aangebroken zomermaanden geven we 3x een Hvisk-tas (t.w.v. €75) weg. Zo doe je mee:
Reading time 2 minutes

Een poosje terug hadden we het al over Hvisk - hét Deense accessoire-label dat de modewereld op zijn kop zet met innovatieve designs voor tassen. Om deze modecreativiteit te vieren mochten we toen al 3x de ronde Cayman Circle-tas uit de Spring / Summer '19-collectie weggeven (waar je overigens nog aan kunt meedoen!). Maar waar staat Hvisk nou eigenlijk voor?

Hvisk vond haar oorsprong in 2014 in Kopenhagen. Het doel was om betaalbare accessoires te ontwerpen die zowel on trend als tijdloos zijn. Een lastige opgave! Maar, de missie is geslaagd: in combinatie met hoogwaardig veganistisch materiaal is de pleather tassencollectie van Hvisk een regelrechtige hit.

 

De beroemde rechthoekige Cayman-tas, verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, verovert steeds meer modeharten. Toch blijft Hvisk innoveren en lanceert het een coole Pre-Fall '19-collectie: bestaande,  herkenbare tassen zijn uitgevoerd in een nieuw lakje en de Cayman Pocket, voorzien van verschillende handige vakjes en colourblocking patronen en wannahave haarspelden, is uitgedost met subtiele teksten. 

GIVEAWAY

Wie deze zomer graag gezien wil worden met de nieuwe Cayman Pocket-tas heeft geluk! Wij mogen namelijk 3x dit perzikroze model ter waarde van €75 weggeven. Wil jij kans maken op deze zomerse fashion musthave

ZO DOE JE MEE: 

...en wieweet is hij binnenkort aan jouw zijde. Succes!

Een greep uit de collectie:

FORMULIER

Tags

accessoire
winactie
tassen

Lees ook

Aanbevolen voor jou