Actie

Winnen! Is deze Philips Airfryer XXL (t.w.v. €289,99) straks van jou?

Precies op tijd voor de zomer, mogen wij dit fraaie staaltje frituurdesign verloten. Doe je mee?
Reading time 2 minutes

Op een drukke avond is het wel zo heerlijk om gewoon even wat in de frituur te doen. Zo tover je met snelheid een simpele doch smakelijke maaltijd op tafel die weinig tijd én culinaire vaardigheden vereist. Het enige nadeel is, surprise surprise, dat frituren niet bepaald goed voor je gezondheid is. Bij Philips vonden ze dat dit anders kon, en zo ontwikkelden zij de Airfryer XXL - die geen olie gebruikt om je favoriete granituur te bereiden, maar hete lucht. Bovendien gebruiken zij een zogeheten Twin TurboStar-techonologie waarbij ze zelfs het vet van de ingrediënten weten te onttrekken. Wat een uitvinding! 

 

Dankzij de Airfryer zul je geen schuldgevoel meer ervaren als je een heerlijke portie frites geniet - zonder dat je hoeft in te leveren op de knapperigheid die hoort bij frituur. Maar dit knappe culinaire apparaat kan nog veel meer dan enkel frituren. Zo kan hij met een simpele druk op de knop ook net zo kundig grillen, bakken en roosteren. Bovendien is deze XXL-variant (je raadt het al) groot genoeg om een feestmaal tevoorschijn te toveren voor een flinke groep. 

Zie jij jezelf wel kokerellen met dit culinaire hoogstandje? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen namelijk één Airfryer XXL ter waarde van €289,99 verloten! Het enige wat je moet doen om kans te maken is het invullen van onderstaand formulier. 

Succes! 

FORMULIER

Lees ook

Aanbevolen voor jou